TOTS ELS ÀUDIOS

 • Microdrama 2: El comerciant
  Escolta àudio

  Microdrama 2: El comerciant

  La soledat de l'individu davant la massa de la ciutat. Autor: Andrea Bel. Intèrprets: Marc Domingo i Àlex Pujol, amb la participació de Karin Barbeta i Pere Costa.

 • Premis de la crítica 2018
  Escolta àudio

  Premis de la crítica 2018

  David Verdaguer, Sergi Belbel, Maria Rodríguez o Àlex Rigola són alguns dels nominats als Premis de la Crítica que apareixen en el nostre segon capítol de la temporada, en què Txell Bonet presenta i modera la tertúlia al voltant de la figura del crític i de l'artista, i també sobre l'esperit crític a la ciència. Amb Xavi Pardo, Claudia Brufau, Jordi Bordes, Aida Pallarès i Núria Salan. Amb música en directe d'Ismael Dueñas i les recomanacions literàries i l'agenda de Berta Rigau.

 • Microdrama 1: Primera Corintis 7, 2/4
  Escolta àudio

  Microdrama 1: Primera Corintis 7, 2/4

  Un home creu haver descobert que la seva dona li és infidel amb qui havia sigut la seva exparella. El marit, embogit per la situació, actuarà dràsticament contra tot aquell que li recordi aquest engany. Autora: Montse Alcantarilla. Actors: Àlex Pujol, Martí Castellarnau, Ariadna Serra, Ariadna Chillida i Juli Ríos.

 • L'art de dirigir
  Escolta àudio

  L'art de dirigir

  Conversem amb la dramaturga i directora Carlota Subirós sobre el llibre "L'ofici de dirigir: manual per al teatre", de Katie Mitchell, un document de referència amb traducció al català de la mateixa Subirós i edició de l'Institut del Teatre i Angle Editorial. També organitzem una taula rodona amb els directors i dramaturgs Raimon Molins, Jordi Prat i Coll i David Selvas.

Anar al contingut