Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

L'apagada cultural de 48 hores

L'apagada cultural de 48 hores

Parlarem amb Ramon Vagué, del Sindicat de Músics Activistes de Catalunya, per avaluar l'apagada cultural de 48 hores que aquesta i altres entitats van convocar divendres i dissabte per protestar per la manca de mesures en el sector de la cultura.
Som Dilluns de Pasqua! Una festa amb molta tradició a casa nostra, però també al món luterà, des dels temps de Johann Sebastian Bach. És per això que dediquem la "Història afinada" d'avui a la música que el gran mestre va compondre per a la celebració del Dilluns de Pasqua a les esglésies de Leipzig.
El 7 d'abril va fer 100 anys del naixement de Ravi Shankar, un dels músics que més ha contribuït a la difusió del sitar i, per extensió, de la música de l'Índia. Farem un retrat de l'artista, un músic que no només va influir en la visió més espiritual dels Beatles, sinó que ha estat un referent per a molts altres artistes i estils.
I acabarem amb el "Joc de l'afinador" per posar a prova la vostra oïda i els vostres coneixements musicals!

Anar al contingut