TOTS ELS ÀUDIOS

 • Un oient ens explica la pitjor idea del confinament
  Escolta àudio

  Un oient ens explica la pitjor idea del confinament

  Aquests més de dos mesos i mig han donat molt de si. En l'aspecte positiu, i en el negatiu, també. Des de gent fent-se serrell a aquells que han fracassat en l'intent de fer pa. Però, definitivament, gràcies al missatge d'un oient, sabem què és el pitjor que s'ha fet durant el confinament.

 • Tornem a la prehistòria i en Joan s'esvera
  Escolta àudio

  Tornem a la prehistòria i en Joan s'esvera

  Qui dia fa, any empeny, i el dimarts ja és aquí. En la ronda habitual de notícies que ens han cridat l'atenció, la Marta explica una troballa sorprenent sobre els neandertals i el TDAH. En Joan torna al programa esveradíssim, en Bru està massa intens i en Roger, nostàlgic com sempre.

 • Phil Collins, sempre al nostre cor
  Escolta àudio

  Phil Collins, sempre al nostre cor

  En Roger ha decidit que al programa d'aquest dilluns es plora, i ben fort. El motiu? Recordar-nos l'existència i la música de Phil Collins, a qui molts vam conèixer gràcies a la meravellosa banda sonora de "Tarzan". En Joan avui ha decidit fer festa, en Bru està força dispers i la Marta s'esforça perquè no es noti que som a dilluns.

 • Millors moments
  Escolta àudio

  Millors moments

  Selecció dels moments més "top" de la setmana.

 • Viatge en nau espacial amb Britney Spears
  Escolta àudio

  Viatge en nau espacial amb Britney Spears

  És dijous, i per donar el tret de sortida al cap de setmana viatgem en nau espacial. El pilot, com sempre que ens toca viatjar en el temps, és en Roger Carandell: per fi, dedica la secció "Ràdio nostàlgia" als grans èxits de la princesa del pop dels 2000, la gran i única Britney Spears. La Marta està contenta i llegeix els missatges de l'audiència intentant dissimular el riure, en Joan avui està molt fi i en Bru Esteve ens interpreta una poesia abans d'anar a dormir.

 • Petició de matrimoni a un membre del programa!
  Escolta àudio

  Petició de matrimoni a un membre del programa!

  No us ho negarem: estem tan sorpresos com vosaltres. En aquesta edició de dimecres, viurem una petició de matrimoni a una persona de l'equip. Serà amb final feliç, o hi haurà carabasses? Escolteu-ho i jutgeu-ho vosaltres mateixos.

 • Els nostres plans... i el 2020
  Escolta àudio

  Els nostres plans... i el 2020

  És dimarts, i toca aixecar els ànims en el pitjor dia de la setmana. Però en comptes d'animar-nos, ens entristim recordant tot el que ens havíem proposat fer -concerts, viatges, excursions- aquest any, i que ha quedat absolutament cancel·lat arran de la crisi del coronavirus. Sort d'en Joan, que ens fa desconnectar de la realitat una estona amb la seva secció, i d'en Bru i les seves reflexions, que el fan tan interessant.

 • Què ha passat amb l'institut de "Merlí"?
  Escolta àudio

  Què ha passat amb l'institut de "Merlí"?

  Arrenquem forts la setmana, ja amb tots els membres de l'equip a la fase 1 del desconfinament. En Roger, nostàlgic com sempre, ens rememora un dels seus artistes preferits a la secció "Ràdio nostàlgia". La Marta explica el trist final de l'institut barceloní on es va gravar la sèrie "Merlí". En Joan, cada cop més especialitzat en ornitologia, continua inquietant-nos a "Les merdes d'en Joan", i en Bru potser es trobava millor a la fase 0.

 • Millors moments
  Escolta àudio

  Millors moments

  Selecció dels moments més "top" de la setmana.

 • Què li passa a en Roger?
  Escolta àudio

  Què li passa a en Roger?

  En Roger està més nostàlgic de l'habitual, i això que ell ja viu sempre en aquest mood. Li preguntem què el fa estar així, i en Joan ens presenta una secció inoblidable amb la seva veu de ràdio nocturna. La Marta sent especial curiositat per una de les consultes de l'audiència, i en Bru tanca el programa amb una anada d'olla important.

 • La policia pot entrar al nostre domicili sense ordre judicial?
  Escolta àudio

  La policia pot entrar al nostre domicili sense ordre judicial?

  Avís: el programa d'aquest dimecres és més periodístic que mai. Arran de la viralització del vídeo en què uns agents entren en un pis de Palma mentre els ocupants s'hi oposen, ens posem en contacte amb l'advocada especialitzada en dret penal Norma Pedemonte. Li preguntem si això és legal, en quines condicions poden entrar, què ens pot passar si ens hi neguem o si els gravem en vídeo... i, gràcies a ella, ens queda tot molt més clar.

 • Ens emocionem amb Amaral i parlem de mascaretes
  Escolta àudio

  Ens emocionem amb Amaral i parlem de mascaretes

  En aquesta edició de dimarts, la Marta comença explicant un estudi que li ha cridat l'atenció: les dones estan més predisposades a dur mascareta que els homes. Ho debatem entre tots, i en Joan ens acaba explicant la seva experiència al metge aquests darrers dies. En Roger fa la millor secció de la història recordant-nos Amaral i els seus temacles, i en Bru ens explica una faula sobre una estrella de mar abans d'anar a dormir.

 • El manifest del Baix Montseny, aniversaris i remember de James
  Escolta àudio

  El manifest del Baix Montseny, aniversaris i remember de James

  Comença una altra setmana de ràdio nocturna confinada, i avui engeguem el programa escoltant una cançó de Txarango ben trista. La intenció era animar la Marta, que avui fa anys, però no ha funcionat. Per sort, en Joan ens activa amb el seu manifest del Baix Montseny. En Roger ens fa viatjar fins al 1992 per parlar-nos de James, i en Bru ens fa reflexionar per tancar el programa i anar a dormir.

 • Millors moments
  Escolta àudio

  Millors moments

  Selecció dels moments més "top" de la setmana.

 • Per què el 2012 va ser el millor any de tots?
  Escolta àudio

  Per què el 2012 va ser el millor any de tots?

  Es va acabant la setmana, i potser perquè és dijous i les coses es veuen d'una altra manera, en Roger decideix compartir amb nosaltres un dels seus secrets: el 2012 va ser el millor any de la seva vida. Ens explica per què i il·lustra aquest viatge al passat amb la música de dos artistes que el van acompanyar en els moments més dolços: els colombians Cali i el Dandee. En Joan, inspirat com sempre, procura resoldre els dubtes de l'audiència; la Marta té el DNI a punt de caducar, però no se la nota especialment preocupada, i en Bru parla de matemàtiques i cubs de Rubik per tancar el programa.

Anar al contingut