TOTS ELS ÀUDIOS

 • Les nits "de tranquis" sempre són les millors
  Escolta àudio

  Les nits "de tranquis" sempre són les millors

  Encara ressacosos de Sant Joan, fem l'últim programa de la setmana amb la poca energia que ens queda al cos. Per sort, mig ens el fa l'audiència, que ens fa arribar els seus pensaments i les seves preocupacions. Una en particular ens ha donat molt de joc: una noia que va decidir passar la revetlla "de tranquis" amb els seus dos companys de pis i, entre una cosa i l'altra, va acabar passant el que tots ens imaginem.

 • Definitivament, no esteu bé
  Escolta àudio

  Definitivament, no esteu bé

  L'aplicació FaceApp torna a viure un nou moment de glòria un any després que tothom se la descarregués per saber com seria la nostra cara amb el filtre vellesa. Ara, la gent s'ha centrat en el canvi de gènere, i un oient ens ha revelat una intimitat sobre el tema que ens ha descol·locat: s'ha "tocat" amb una foto seva retocada per l'aplicació. Sense paraules.

 • Plans per al primer Sant Joan de la nova normalitat
  Escolta àudio

  Plans per al primer Sant Joan de la nova normalitat

  Ens espera una nit de revetlla insòlita, que poc ens imaginàvem fa uns mesos. Aprofitem per criticar algunes de les tradicions de Sant Joan: la coca, els petards, les nits a la platja... També en parlem amb l'audiència i, evidentment, felicitem com cal en Joan Grivé, que de sant en té poc, però... què faríem sense ell?

 • Millors moments
  Escolta àudio

  Millors moments

  Selecció dels moments més "top" de la setmana.

 • Diem adeu a la primavera més estranya de les nostres vides
  Escolta àudio

  Diem adeu a la primavera més estranya de les nostres vides

  Sí, amigues. Avui és el darrer programa d'una estació que ens ha estat rotundament robada: la primavera d'aquest 2020. Ens posarem nostàlgics, ens caurà alguna llagrimeta amb la secció d'en Roger, en Joan ho compensarà una mica i en Bru farà una d'aquelles conclusions per les quals val la pena quedar-se fins al final del programa. Benvingut siguis, estiu!

 • Si creus que la teva feina és avorrida, tenim bones notícies
  Escolta àudio

  Si creus que la teva feina és avorrida, tenim bones notícies

  Obrim programa analitzant l'actualitat, com sempre, i destaquem una notícia que ens ha cridat força l'atenció: un home ha demandat l'empresa on treballava per haver de fer una feina "massa avorrida", i la compensació econòmica que ha rebut no està gens malament. En parlarem amb calma, llegirem missatges de l'audiència i farem les seccions de sempre sense haver-les preparat gaire.

 • Problemes de convivència i altres drames
  Escolta àudio

  Problemes de convivència i altres drames

  Arran del missatge d'una oient queixant-se d'un nou company de pis que li ha amargat el confinament, parlem de les dificultats a l'hora de conviure amb altra gent. En Roger, savi com sempre, ens donarà el millor consell de tots. En Bru segueix meravellant-nos amb les seves reflexions, en Joan és el rei del programa i a la Marta la setmana se li està fent llarga.

 • La nova normalitat ha acabat amb les patates braves
  Escolta àudio

  La nova normalitat ha acabat amb les patates braves

  Després de saber les noves indicacions del Departament de Salut sobre les trobades amb amics de les fases 2 i 3, ens hem enfonsat, no us enganyarem. A partir d'ara, les tapes de bar ja no es podran compartir, i ens sembla un fet prou noticiable i rellevant per fer-ne un debat, amb l'energia d'un dilluns que està costant d'arrencar.

 • Millors moments
  Escolta àudio

  Millors moments

  Selecció dels moments més "top" de la setmana.

 • Com dir als teus pares que vols marxar de casa
  Escolta àudio

  Com dir als teus pares que vols marxar de casa

  Dijous, últim dia laborable per a l'equip d'"Adolescents iCat". A la secció dels missatges de l'audiència, rebrem una consulta d'una noia que vol independitzar-se, però no sap com dir-ho als seus pares per no ferir-los. En Joan intentarà aconsellar-la de la millor manera possible, en Roger viu permanentment al 2012, en Bru està especialment inspirat i la Marta té un missatge molt especial per a algú.

 • Intentem imaginar-nos l'estiu del 2020
  Escolta àudio

  Intentem imaginar-nos l'estiu del 2020

  Fa un any, en aquest punt del mes de juny, teníem claríssim què faríem a l'estiu: els concerts on aniríem, els viatges que faríem... Però el 2020 ens ha trencat tots els esquemes. Avui intentarem imaginar-nos quines vacances ens esperen.

 • El sexe de la nova normalitat... amb mascareta?
  Escolta àudio

  El sexe de la nova normalitat... amb mascareta?

  Debatem sobre l'últim estudi de la Universitat Harvard, que apunta que, a partir d'ara, el sexe hauria de ser amb mascareta, fins i tot entre les parelles habituals. És viable? Pot ser que la nova normalitat s'estigui rient de nosaltres?

 • Els boomers i l'Instagram
  Escolta àudio

  Els boomers i l'Instagram

  Què millor per començar setmana que fer una bona obra social? Això és el que fem avui, davant la petició d'ajuda d'una oient que té problemes amb el seu Instagram. A més, en Roger, com sempre, ens fa viatjar al passat, en Joan segueix amb les seves merdes i en Bru té ganes d'anar a dormir.

 • Millors moments
  Escolta àudio

  Millors moments

  Selecció dels moments més "top" de la setmana.

 • Els millors concerts de les nostres vides
  Escolta àudio

  Els millors concerts de les nostres vides

  El mes de juny, inevitablement, ens fa pensar en festivals de música i concerts. Ja havent digerit que aquest any no podrem anar al Primavera Sound, i amb l'esperit nostàlgic d'en Roger, ens posem a recordar aquells concerts que ens han marcat per sempre.

Anar al contingut