TOTS ELS ÀUDIOS

 • Lildami, el raper normal
  Escolta àudio

  Lildami, el raper normal

  El 2019 tot just acaba de començar i ja ens ha portat un dels discos de l'any: "Flors mentre visqui". Lildami és l'autor d'aquest àlbum que barreja ritmes urbans i mètrica fina, i que defuig els relats d'una mala vida al carrer, que en el seu cas seria impostada. Amb ell parlarem d'aquest i d'altres clixés del trap i veurem si supera la tensió de l'interrogatori íntim. Com sempre, la Juliana Canet, el Joan Grivé, el Pol Gise i el Long Li Xue seran els encarregats d'aportar la dosi justa de bogeria.

 • Tomàs Molina és un mem
  Escolta àudio

  Tomàs Molina és un mem

  Aquest diumenge, a Adolescents iCat: una de les persones més esperades i influents de Catalunya. La persona amb qui hem après el que vol dir una clariana, que ens ha ensenyat com hem de seure o posar davant d'una càmera. És en Tomàs Molina, i se sotmetrà a les proves que li prepararan els nostres col·laboradors.

 • Miri, de Masterchef 5
  Escolta àudio

  Miri, de Masterchef 5

  Després de les festes i els àpats nadalencs, visita "Adolescents iCat" l'única cuinera per qui encara faríem un foradet al nostre estómac exhaust: Miri de "Masterchef 5". El seu encant va conquerir els espectadors gairebé tant com les seves receptes i ara ens el porta reconvertida en 'foodie influencer'. A més, comptarem com sempre amb les seccions més divertides de la mà de Juliana Canet, Joan Grivé, Pol Gise i Long Li Xue.

 • La "instagramer" i "influencer" Laura Brunet lliga amb nois i noies?
  Escolta àudio

  La "instagramer" i "influencer" Laura Brunet lliga amb nois i noies?

  Des de Girona i amb infinitat d'outfits a l'armari, ve a divertir-se a "AdolescentsiCat" la Laura Brunet, una instagramer i influencer de moda que se sotmetrà a les preguntes de l'audiència, al test psicològic de la Juliana i a l'interrogatori més íntim que mai li hagin fet. No descuidem la participació de Pol Gise i en Long Li Xue, que cada setmana sorprenen el nostre públic.

 • Suu, aka "tontaca13"
  Escolta àudio

  Suu, aka "tontaca13"

  Aquesta setmana ens acompanya a Adolescents iCat la Suu, una de les cantants catalanes que més triomfa a Instagram i Youtube, on se la coneix com a "tontaca 13". Amb només 18 anys, el seu disc arrasa amb unes cançons que reivindiquen l'amor lliure. Parlarem de com està paint l'èxit i de la influència de les xarxes a la seva carrera. Una setmana més, comptarem amb les col·laboracions de Juliana Canet, Joan Grivé, Pol Gise i Long Li Xue.

 • Àlex Monner
  Escolta àudio

  Àlex Monner

  Passem una hora amb un dels actors catalans més reconeguts arreu del món: Àlex Monner, que ha conquerit els espectadors amb els seus papers a la petita i la gran pantalla, i ens explicarà què ha suposat rodar amb destacats actors de Hollywood la pel·lícula "Life itself", que s'estrena pròximament. A més, haurà de passar pel sedàs dels col·laboradors més divertits: Juliana Canet, Joan Grivé, Pol Gise i Long Li Xue.

 • Alfred García, d'"OT"
  Escolta àudio

  Alfred García, d'"OT"

  Aquesta setmana visita "Adolescents iCat" l'Alfred García, d'"OT 2017", un músic que ha vist com, en poc més d'un any, la seva trajectòria ha fet un viatge "De la Tierra hasta Marte". Així es titula el nou single que ens presentarà al programa, on, a més, s'haurà d'enfrontar a les preguntes i reptes més divertits. Un cop més, comptarem amb les seccions de Juliana Canet, Joan Grivé, Pol Gise i Long Li Xue.

 • Nerea, d'"OT"
  Escolta àudio

  Nerea, d'"OT"

  Arrenca un altre programa d'"AdolescentsIcat" amb una estrella del "talent show" més important: Nerea, de la passada edició d'"OT". Vindrà a presentar-nos el seu single i a atrevir-se amb les preguntes de l'audiència, els test tibetà de la Juliana i l'interrogatori més íntim al qual mai s'hagi sotmès.

 • Desemmascarem "El racó de l'Hipòlit", un dels comptes d'Instagram amb més seguidors de Catalunya
  Escolta àudio

  Desemmascarem "El racó de l'Hipòlit", un dels comptes d'Instagram amb més seguidors de Catalunya

  Aquest diumenge tindrem el personatge amb el do del mem. Una identitat oculta i uns missatges sublims que fan d"El racó de l'Hipòlit" un dels comptes d'Instagram amb més seguidors de Catalunya. Ens ha promès que se sotmetrà als nostres reptes i preguntes per intentar desemmascarar-lo.

 • Showroom de les instagramers Carla di Pinto i Alba Miró
  Escolta àudio

  Showroom de les instagramers Carla di Pinto i Alba Miró

  Aquesta setmana trepitgem fort amb dues instagramers de moda, Carla di Pinto i Alba Miró. Safareig, reptes i degustacions gastronòmiques sorpresa faran gaudir aquestes joves, que sumen més de 300.000 seguidors a les xarxes socials.

 • Marcos Franz i Pol Hermoso destapen els secrets de Merlí
  Escolta àudio

  Marcos Franz i Pol Hermoso destapen els secrets de Merlí

  "Adolescents iCat" inaugura la temporada amb dos convidats que es van fer populars a la mítica sèrie juvenil "Merlí": Marcos Franz i Pol Hermoso. Hauran de sotmetre's a les preguntes més extremes i superar els reptes de l'audiència.

 • Adolescents iCat, el programa que estaves esperant!
  Escolta àudio

  Adolescents iCat, el programa que estaves esperant!

  Recta final per a l'estrena del programa multiplataforma "Adolescents iCat"!

Anar al contingut