TOTS ELS VÍDEOS

 • Nostàlgia: què se n'ha fet, de la Gisela?
  Veure vídeo

  Nostàlgia: què se n'ha fet, de la Gisela?

  La veu Disney per excel·lència acaba de fer 42 anys: per molts anys, Gisela! I per celebrar-ho, la Marta li dedica la secció fent un repàs per la seva trajectòria musical. Escoltarem el famós "Let it go" de la pel·lícula "Frozen" en català, la veurem actuant als Oscars 2020, i també recordarem el seu pas pel programa que la va portar a la fama, "Operación triunfo". També descobrirem l'experiència de la Gisela al festival d'Eurovisió com a representant d'Andorra!

 • Incompreses: crítiques per no parlar castellà?
  Veure vídeo

  Incompreses: crítiques per no parlar castellà?

  En Bru Esteve i en Joan Grivé han rebut un tuit on se'ls diu que, per culpa de parlar català, no fan riure. Arran d'això parlaran d'idiomes, humor i els ànims amb què encarem l'any nou

 • Noemí Galera: "'OT' són tres mesos esgotadors sense veure la família"
  Veure vídeo

  Noemí Galera: "'OT' són tres mesos esgotadors sense veure la família"

  Tenim l'honor d'entrevistar una d'aquelles persones que, de tants cops que l'has vist a la tele, tens la sensació que la coneixes de tota la vida. La que té ull per a nous talents, un cor que no li cap al pit i la "mami" de molts nous artistes, ni més ni menys que Noemí Galera! Parlem de l'última edició d'"OT", accidentada per la pandèmia, si hi haurà nou programa el 2021, quina és la clau per connectar amb els concursants, i no s'escapa de l'interrogatori íntim!

 • Aitana: "Jo vaig anar a totes les festes del Súper3"
  Veure vídeo

  Aitana: "Jo vaig anar a totes les festes del Súper3"

  No us enganyarem, avui hi ha molts nervis a l'estudi. Ens visita la cantant més escoltada a l'Estat d'aquest 2020, que acaba de treure el seu segon àlbum, "11 razones". Tenim ganes de saber per què parla de desamor tota l'estona, si era més de Disney Channel o del Súper3, qui escolta les seves cançons abans que ningú i també de fer-li l'interrogatori íntim. Així que, sense més preàmbuls, que comenci l'entrevista a l'Aitana!

 • Entrevista a Macedònia: "Una del grup s'ha acabat casant amb un fan"
  Veure vídeo

  Entrevista a Macedònia: "Una del grup s'ha acabat casant amb un fan"

  Últimament, la nostàlgia s'està apoderant del nostre programa. Però és que, esclar…, primer vam saber que la família del Super3 s'acomiadaria l'any 2021, i ara que el fenomen de les Macedònia també dirà adeu l'any vinent. Què està passant? Per parlar-ne, hem convidat dues exintegrants de la banda juvenil, la Nina Uyà i la Clàudia Raventós (la maduixa i la kiwi, per al fandom!). Tenim ganes de saber què es prepara per al concert final del mes de gener i també quina és la seva opinió sobre el comiat del grup. Sentirem les cançons més mítiques de la banda i també sabrem com van viure això de ser superestrelles des de tan petites.

 • Nil Moliner: "Aviat trauré una cançó en català"
  Veure vídeo

  Nil Moliner: "Aviat trauré una cançó en català"

  Avui torna al programa un cantautor català que, per damunt de tot, és un bon amic de la casa: en Nil Moliner! Ens presenta la reedició del seu primer àlbum, "Bailando en la batalla. Ahora más que nunca". Li preguntarem què vol dir ben bé això de "reedició". També tenim moltes ganes de saber com ha viscut aquest 2020, si ha reprès l'agenda de concerts, i que ens reveli si està preparant ja el segon àlbum o què. Ens ha dit que vol acabar l'entrevista tocant-nos una cançó amb la guitarra! I nosaltres no li farem pas un lleig!

 • Incompreses: On és en Joan? (Problemes)
  Veure vídeo

  Incompreses: On és en Joan? (Problemes)

  En Bru Esteve es veu obligat a començar sol la secció perquè en Joan Grivé no s'ha presentat fins tard. Un cop hi arriba, explica que ha estat fent un reportatge de carrer; per això no ha estat puntual. Acabarem la secció amb un concurs.

 • Miki Núñez: "Ser el cantant de Txarango hauria estat un somni fet realitat"
  Veure vídeo

  Miki Núñez: "Ser el cantant de Txarango hauria estat un somni fet realitat"

  Avui ens visita un artista que, de tants cops que l'hem entrevistat, ja pràcticament el considerem un més de l'equip. El tio més simpàtic de Catalunya, Miki Núñez, presenta el seu segon àlbum d'estudi, "Iceberg". Tenim moltes ganes de saber com sonen les noves cançons, que ens expliqui quines històries amaguen al darrere i de saber com és això de fer un disc en plena pandèmia. I, malgrat que ja hagi passat 3 cops pel programa, no podrà lliurar-se de l'interrogatori íntim!

 • Incompreses: Polític a Brussel·les enxampat en una orgia
  Veure vídeo

  Incompreses: Polític a Brussel·les enxampat en una orgia

  Repassem l'actualitat europea a través de dues notícies: la prohibició de marginar algú pel seu accent a França i l'orgia de 25 persones on va ser enxampat un polític d'extrema dreta a Brussel·les. Ho fem amb els nostres periodistes de confiança, Bru Esteve i Joan Grivé, que no són ni periodistes ni de confiança, però són els nostres.

 • Incompreses: Tens 10 segons de ràdio. Què hi dius?
  Veure vídeo

  Incompreses: Tens 10 segons de ràdio. Què hi dius?

  Avui hem decidit que ja n'hi ha prou. La ràdio pública és de la gent, és per això que en Joan Grivé i en Bru Esteve han cedit 10 segons a cadascun dels nostres oients per dir a la ràdio qualsevol cosa.

 • Nostàlgia: El passat de la Juliana al programa 'No em ratllis!' de TV3
  Veure vídeo

  Nostàlgia: El passat de la Juliana al programa 'No em ratllis!' de TV3

  Ja fa 14 anys que va estrenar-se a TV3 un programa conduït per la Júlia Otero que tenia la canalla com a grans protagonistes. Sí, estem parlant del mític 'No em ratllis!'. La Marta ens recorda alguns dels seus millors moments, com el pas d'Artur Mas o David Bisbal com a convidats. I, també, la participació de la Juliana al programa quan tenia 8 anys… fortíssim!

 • Pati Pla i Roc, de la família del Super3: "Qui agafi el relleu sabrà adequar-lo al mercat actual"
  Veure vídeo

  Pati Pla i Roc, de la família del Super3: "Qui agafi el relleu sabrà adequar-lo al mercat actual"

  És oficial: la família del Super3 dirà adeu el juny del 2021. Arran d'aquesta notícia, trista per a tota una generació, convidem dos dels actors que en van formar part: Neus Ballbé i Ferran Vilajosana. O el que és el mateix, la Pati Pla i en Roc. Parlarem amb ells sobre com serà aquest comiat i sobre la situació actual del Super3 i l'entreteniment infantil en català. També voldrem saber els motius que els van fer abandonar el programa abans d'hora i, per descomptat, no s'escaparan ni de la veu del poble ni de l'interrogatori íntim.

 • Joel Joan: "Cobro 1,5 euros per cada reposició de Plats bruts"
  Veure vídeo

  Joel Joan: "Cobro 1,5 euros per cada reposició de Plats bruts"

  Ens ha visitat una autèntica institució de Catalunya. No estem parlant del president del Parlament ni de la Generalitat, ha vingut a Adolescents XL l'actor que ens ha vist créixer i que ens ha acompanyat tants i tants estius a l'hora de la sobretaula: ni més ni menys que Joel Joan! Amb l'actor i director hem parlat de la seva trajectòria, del fenomen "Plats bruts" i de com ha afectat la pandèmia la cultura catalana.

 • Nostàlgia: Qui feia la veu de l'Hermione en català? I la d'en Harry Potter?
  Veure vídeo

  Nostàlgia: Qui feia la veu de l'Hermione en català? I la d'en Harry Potter?

  Aquest novembre, se celebra el 19è aniversari de la pel·lícula 'Harry Potter i la pedra filosofal', la primera de tota la saga. I com que és d'aquelles efemèrides que van marcar tota una generació, la Marta ens recorda els moments més mítics de la pel·lícula, la seva banda sonora… i també ens explica alguna curiositat sobre el doblatge. Per què va canviar la veu de l'Hermione? I avís per a navegants: al final de la secció, hi haurà sorpresa sobre el passat obscur d'en Roger Carandell.

 • Nostàlgia: Les 5 bandes sonores de PIXAR més tristes
  Veure vídeo

  Nostàlgia: Les 5 bandes sonores de PIXAR més tristes

  La Marta ha tingut un d'aquells dies tristos que cal tenir de tant en tant. I, ja que fa 25 anys que es va estrenar "Toy story", la primera pel·lícula de PIXAR, aprofita per repassar les bandes sonores més tristes amb què hem crescut: "Monstres, S. A.", "Buscant en Nemo", "UP"... i d'altres encara més recents, com "Coco". Prepareu mocadors de paper i gaudiu-ne!

Anar al contingut