TOTS ELS ÀUDIOS

 • Nil Solana: "Els meus alumnes no saben que tinc compte a Instagram"
  Escolta àudio

  Nil Solana: "Els meus alumnes no saben que tinc compte a Instagram"

  "Singular" és probablement la paraula que defineix més bé el contingut que crea Nil Solana, instagramer de referència pel que fa a l'humor absurd. Visita "Adolescents iCat" l'autor dels vídeos i mems que més perplexitat generen a la xarxa. Un material que tothom comenta, per més que sovint no sabem si és humor molt intel·ligent o molt bàsic. Li ho preguntarem a ell i farem que superi algunes proves delirants inspirades en la seva obra. Com sempre, ens acompanyaran Juliana Canet, Joan Grivé, Pol Gise i Long Li Xue.

 • Nil Cardoner després de "Polseres vermelles"
  Escolta àudio

  Nil Cardoner després de "Polseres vermelles"

  Avui rebem l'actor Nil Cardoner, que es va fer mundialment famós sent tot just un nen gràcies al fenomen de "Polseres vermelles". Parlarem amb ell de com es viu l'èxit a la infància i de com aquell paper ha marcat la seva vida i carrera professional. A més, descobrirem què està fent ara i ens explicarà quins són els seus projectes futurs. Completen l'equació Juliana Canet, Joan Grivé, Pol Gise i Long Li Xue, que ens portaran les seves particulars reflexions en forma de secció.

 • Nil Moliner: "Si no fos músic, seria monitor d'esports d'aventura"
  Escolta àudio

  Nil Moliner: "Si no fos músic, seria monitor d'esports d'aventura"

  Ens visita un músic que desprèn tan bon rotllo que Mr. Wonderful li hauria de pagar "royalties" en concepte d'optimisme. Nil Moliner és energia pura i ens presentarà en directe des del festival YoMo les seves noves cançons, després de saltar a la fama amb "Que nos sigan las luces", el tema que va compondre perquè Alfred García el defensés a Eurovisió. Com cada setmana, tindrem Juliana Canet, Joan Grivé, Pol Gise i Long Li Xue com a mestres de cerimònies.

 • Gigi Vives: "Sóc 'influencer' però no lligo a Instagram"
  Escolta àudio

  Gigi Vives: "Sóc 'influencer' però no lligo a Instagram"

  Ens visita una de les persones més influents d'Instagram: Gigi Vives. Amb ella parlarem de la responsabilitat que implica triomfar a les xarxes socials, del seu projecte per combatre el "bullying" i de la seva obsessió per les sèries. A més, haurà de superar unes proves molt divertides. Juliana Canet, Joan Grive, Pol Gise i Long Li Xue completen una combinació explosiva.

 • Miriam Rodríguez, de cantar al metro a fenomen mediàtic
  Escolta àudio

  Miriam Rodríguez, de cantar al metro a fenomen mediàtic

  Aquesta setmana passa per "Adolescents iCat" una cantant que confirma que per gaudir de l'èxit post-OT no cal guanyar el concurs. Miriam Rodríguez en va tenir prou quedant finalista a l'edició del 2017 per conquerir un públic que ara celebra el seu primer àlbum. Parlarem amb ella d'aquest debut, titulat "Cicatrices", i sabrem quines seqüeles li ha deixat el seu pas per l'acadèmia. Tot plegat, farcit de les millors seccions de la mà de Juliana Canet, Joan Grivé, Pol Gise i Long Li Xue.

 • 31 FAM: joves, urbans i en català
  Escolta àudio

  31 FAM: joves, urbans i en català

  Els sabadellencs 31 FAM han conquerit en un temps rècord i a base de trap les llistes de reproducció dels joves catalans. Amb un àlbum de debut a punt de sortir del forn i temes amb milions de reproduccions a Youtube, arriben a "Adolescents iCat" per explicar-nos la clau del seu èxit i de l'auge d'aquest gènere en català. Un cop més, ens acompanyaran els col·laboradors més esbojarrats: Juliana Canet, Joan Grivé, Pol Gise i Long Li Xue.

 • Elisabet Casanovas, l'actriu que volia ser grangera
  Escolta àudio

  Elisabet Casanovas, l'actriu que volia ser grangera

  Ens acompanya una de les figures preferides de "Merlí", l'Elisabet Casanovas. Se sotmetrà a un joc de "semblances raonables" i a la prova de l'heli.

 • Lildami, el raper normal
  Escolta àudio

  Lildami, el raper normal

  El 2019 tot just acaba de començar i ja ens ha portat un dels discos de l'any: "Flors mentre visqui". Lildami és l'autor d'aquest àlbum que barreja ritmes urbans i mètrica fina, i que defuig els relats d'una mala vida al carrer, que en el seu cas seria impostada. Amb ell parlarem d'aquest i d'altres clixés del trap i veurem si supera la tensió de l'interrogatori íntim. Com sempre, la Juliana Canet, el Joan Grivé, el Pol Gise i el Long Li Xue seran els encarregats d'aportar la dosi justa de bogeria.

 • Tomàs Molina és un mem
  Escolta àudio

  Tomàs Molina és un mem

  Aquest diumenge, a Adolescents iCat: una de les persones més esperades i influents de Catalunya. La persona amb qui hem après el que vol dir una clariana, que ens ha ensenyat com hem de seure o posar davant d'una càmera. És en Tomàs Molina, i se sotmetrà a les proves que li prepararan els nostres col·laboradors.

 • Miri, de Masterchef 5
  Escolta àudio

  Miri, de Masterchef 5

  Després de les festes i els àpats nadalencs, visita "Adolescents iCat" l'única cuinera per qui encara faríem un foradet al nostre estómac exhaust: Miri de "Masterchef 5". El seu encant va conquerir els espectadors gairebé tant com les seves receptes i ara ens el porta reconvertida en 'foodie influencer'. A més, comptarem com sempre amb les seccions més divertides de la mà de Juliana Canet, Joan Grivé, Pol Gise i Long Li Xue.

 • La "instagramer" i "influencer" Laura Brunet lliga amb nois i noies?
  Escolta àudio

  La "instagramer" i "influencer" Laura Brunet lliga amb nois i noies?

  Des de Girona i amb infinitat d'outfits a l'armari, ve a divertir-se a "AdolescentsiCat" la Laura Brunet, una instagramer i influencer de moda que se sotmetrà a les preguntes de l'audiència, al test psicològic de la Juliana i a l'interrogatori més íntim que mai li hagin fet. No descuidem la participació de Pol Gise i en Long Li Xue, que cada setmana sorprenen el nostre públic.

 • Suu, aka "tontaca13"
  Escolta àudio

  Suu, aka "tontaca13"

  Aquesta setmana ens acompanya a Adolescents iCat la Suu, una de les cantants catalanes que més triomfa a Instagram i Youtube, on se la coneix com a "tontaca 13". Amb només 18 anys, el seu disc arrasa amb unes cançons que reivindiquen l'amor lliure. Parlarem de com està paint l'èxit i de la influència de les xarxes a la seva carrera. Una setmana més, comptarem amb les col·laboracions de Juliana Canet, Joan Grivé, Pol Gise i Long Li Xue.

 • Àlex Monner
  Escolta àudio

  Àlex Monner

  Passem una hora amb un dels actors catalans més reconeguts arreu del món: Àlex Monner, que ha conquerit els espectadors amb els seus papers a la petita i la gran pantalla, i ens explicarà què ha suposat rodar amb destacats actors de Hollywood la pel·lícula "Life itself", que s'estrena pròximament. A més, haurà de passar pel sedàs dels col·laboradors més divertits: Juliana Canet, Joan Grivé, Pol Gise i Long Li Xue.

 • Alfred García, d'"OT"
  Escolta àudio

  Alfred García, d'"OT"

  Aquesta setmana visita "Adolescents iCat" l'Alfred García, d'"OT 2017", un músic que ha vist com, en poc més d'un any, la seva trajectòria ha fet un viatge "De la Tierra hasta Marte". Així es titula el nou single que ens presentarà al programa, on, a més, s'haurà d'enfrontar a les preguntes i reptes més divertits. Un cop més, comptarem amb les seccions de Juliana Canet, Joan Grivé, Pol Gise i Long Li Xue.

 • Nerea, d'"OT"
  Escolta àudio

  Nerea, d'"OT"

  Arrenca un altre programa d'"AdolescentsIcat" amb una estrella del "talent show" més important: Nerea, de la passada edició d'"OT". Vindrà a presentar-nos el seu single i a atrevir-se amb les preguntes de l'audiència, els test tibetà de la Juliana i l'interrogatori més íntim al qual mai s'hagi sotmès.