TOTS ELS ÀUDIOS

 • Batalles de rap, haters i crushes perduts
  Escolta àudio

  Batalles de rap, haters i crushes perduts

  Ens trobem davant d'un programa bastant surrealista. Hem parlat amb un expert per si caldria canviar els horaris escolars dels instituts, els oients ens han explicat què els ha passat per ser impuntuals, i en Long ha recollit quins comentaris haters ens deixen a Youtube. Després, ha arribat el moment del programa: la batalla de rap entre la Juliana i en Joan. No cal fer cap més comentari.

 • Novatades, una taca sospitosa i nens Disney
  Escolta àudio

  Novatades, una taca sospitosa i nens Disney

  Com cada setembre, el tema de les novatades torna a estar sobre la taula després que s'ha fet viral un vídeo d'uns alumnes de Madrid. Preguntarem als nostres oients què en pensen i si n'han patit mai. A més, estrenarem la secció de "Nens Disney" perquè el Joan i la Juliana vagin pel bon camí i no acabin malament. L'ambientòleg del programa ens explicarà com podem ajudar el planeta i acabarem parlant dels "Dies de merda".

 • Tornem a l'escola!
  Escolta àudio

  Tornem a l'escola!

  Parlarem de la tornada a l'escola i del debat sobre l'ús dels mòbils als instituts, i llegirem i escoltarem les opinions dels nostres oients. També tornarà al programa en Pol Gise, amb la seva secció "Companys de pis".

 • Millors moments
  Escolta àudio

  Millors moments

  Selecció dels moments més top de la setmana.

 • Miki Núñez ens sorprèn amb un talent nou
  Escolta àudio

  Miki Núñez ens sorprèn amb un talent nou

  El cantant passa pel programa per presentar el seu nou àlbum, "Amuza". Però a "Adolescents iCat" ens agrada posar contra les cordes els nostres entrevistats, i en Miki també ha hagut de passar l'interrogatori íntim amb preguntes compreses (sí, picants). A més, ens ha ofert una fantàstica actuació amb un piano de joguina.

 • Especial Diada
  Escolta àudio

  Especial Diada

  El dia 11 de setembre nosaltres treballem, i en un dia tan especial on hi ha tant ambient als carrers... preguntem a la nostra audiència si en aquesta Diada han tingut algun "crush". A més a més, en Bru Esteve ens explica com celebraríem aquest dia si Catalunya hagués guanyat la guerra el 1714. I acabem el programa estrenant secció: "Dies de merda", l'espai on els oients podran desfogar-se i compartir les seves desgràcies amb nosaltres.

 • Drama: l'estiu s'acaba
  Escolta àudio

  Drama: l'estiu s'acaba

  Els oients ens expliquen les anècdotes més anades d'olla que han viscut aquest estiu. Bru Esteve estrena secció explicant-nos les notícies que realment importen (a la seva manera, és clar), i en Long ens il·lustra com ha estat el seu viatge a la Xina.

 • Àngela Marmol triomfa a Tik Tok
  Escolta àudio

  Àngela Marmol triomfa a Tik Tok

  Estrenem temporada parlant amb una de les figures catalanes més destacades de la plataforma Tik Tok, i la sotmetem a l'interrogatori íntim! A més, en Joan i en Long intentaran imitar alguns dels seus vídeos més coneguts... amb els mateixos "outfits"!

 • Tomàs Molina, boig d'Instagram
  Escolta àudio

  Tomàs Molina, boig d'Instagram

  Repassem l'entrevista que li vam fer a Tomàs Molina, mític home del temps de TV3 i boig de l'Instagram, i també la trobada amb Joana Vilapuig i l'èxit que estava tenint l'obra de teatre "Oh, mami!"

 • Les impagables entrevistes amb El Racó de l'Hipòlit i Miri de "Masterchef"
  Escolta àudio

  Les impagables entrevistes amb El Racó de l'Hipòlit i Miri de "Masterchef"

  Recuperem l'entrevista amb El Racó de l'Hipòlit, que va venir a l'estudi amb passamuntanyes i barretina per mantenir l'anonimat. I repasem l'entrevista amb la Miri de "Masterchef" sobre la seva vida personal.

 • Jugar i puntuar: de Gigi Vives a Miriam Rodríguez
  Escolta àudio

  Jugar i puntuar: de Gigi Vives a Miriam Rodríguez

  Parlem de moda amb la "influencer" Gigi Vives. Amb la cantant Miriam Rodríguez juguem a puntuar cançons: puntuava amb un 10 "Et vull veure", d'Alfred García! I recuperem una secció d'en Pol en què ens proposava finals alternatius per a sèries catalanes mítiques.

 • La grip d'Alfred García i els millors moments de Laura Brunet
  Escolta àudio

  La grip d'Alfred García i els millors moments de Laura Brunet

  El cantant Alfred García ens va venir a presentar el seu disc "1016". Va ser una gran entrevista, encara que el pobre estava molt engripat. En Long es caracteritza, entre moltes altres virtuts, pels seus acudits dolents. En aquesta secció va portar un recull d'acudits. També recuperem els millors moments de l'entrevista amb la influencer Laura Brunet.

 • Lildami i Nil Cardoner, suma de talents
  Escolta àudio

  Lildami i Nil Cardoner, suma de talents

  Ell diu que no fa trap i que fa servir l'autotune menys del que nosaltres ens pensem. El que sí que sabem és que l'entrevista amb el traper Lildami ens va encantar. Recuperem una secció molt didàctica de la Juliana, que parlava sobre la vagina i les seves parts. I el pobre Nil Cardoner, que va interpretar un noi en coma a "Polseres vermelles", va ser atacat per totes bandes durant la seva entrevista, ja que, segons en Joan, el seu paper va ser massa senzill.

 • T'ho vas perdre? Carla Laubalo i Roi Méndez
  Escolta àudio

  T'ho vas perdre? Carla Laubalo i Roi Méndez

  La Carla Laubalo va venir a parlar del seu llibre "Sé más tú: una historia de bullying con final feliz", i també recuperem els millors moments de l'entrevista al cantant Roi Méndez, que el pobre es va marejar xuclant heli! Per arrodonir-ho, una secció d'en Pol que ens va encantar: menjar caigut del cel i hamburgueses que viatgen a l'espai.

 • Els millors moments de Carlos Right i Àlex Gibert
  Escolta àudio

  Els millors moments de Carlos Right i Àlex Gibert

  El cantant Carlos Right ens va enamorar amb el seu somriure i la seva simpatia en una entrevista que val la pena tornar a veure. I recuperem la secció en què Long va decidir fer un ASMR; tot anava molt bé, fins que va començar a fer uns sorolls un pèl fastigosos. Sort que a l'entrevista amb l'influencer Àlex Gibert sí que vam sentir un ASMR que valia la pena.