TOTS ELS ÀUDIOS

 • Aprenem de sexe, feminisme i poliamor amb Noemí Casquet
  Escolta àudio

  Aprenem de sexe, feminisme i poliamor amb Noemí Casquet

  Amb el Saló Eròtic a punt de començar, hem rebut la visita de la periodista Noemí Casquet, la portaveu d'enguany del festival. Gràcies a ella, hem conegut noves joguines sexuals, hem parlat de sexe i feminisme sense tabús, i de la gran necessitat de tenir més educació sexual. Probablement, l'entrevistada més "sense filtres" de tota la temporada.

 • La virginitat d'en Bru i dos bessons plagiats per Ed Sheeran
  Escolta àudio

  La virginitat d'en Bru i dos bessons plagiats per Ed Sheeran

  Avui ens hem desfogat sobre un dels temes que ens fa enfadar més: el transport públic. Hi passem tantes hores a dins que, per força, ens hi hem d'enamorar o hem de tenir-hi males experiències. Els oients, evidentment, hi han dit la seva! A més, hem sabut la veritat sobre un secret amagat d'en Bru Esteve... i per acabar el programa, hem parlat en exclusiva amb uns bessons suposadament plagiats per Ed Sheeran.

 • Mentides a internet
  Escolta àudio

  Mentides a internet

  S'atrapa abans un mentider que un coix... i a les xarxes socials passa el mateix. L'actualitat va plena de notícies d'enxampades a "influencers" que simulaven una vida que no tenien, i per això avui hem parlat de mentides a internet. A més a més, en Long Li ens ha fet tocar de peus a terra seleccionant els comentaris "haters" que ens deixen a YouTube. El programa ha acabat amb una nova entrega de "Companys de pis", d'en Pol Gise.

 • Millors moments
  Escolta àudio

  Millors moments

  Selecció dels moments més top de la setmana.

 • Com es fan els sorolls a les sèries?
  Escolta àudio

  Com es fan els sorolls a les sèries?

  Els amics de Serielizados Fest ens han convidat a fer un programa especial al CCCB, i hem descobert la professió de "foley artist" amb la nostra convidada, la Marta Monistrol ("Élite", "Benvinguts a la família"...). Aquesta feina consisteix a recrear els sons que podem sentir a les sèries i pel·lícules: des de foc espetegant fins a un ocell alçant el vol. Ens ha fet demostracions amb objectes de tot tipus i ha protagonitzat un vídeo d'ASMR que segur que ho petarà.

 • Mares amb profes, alumnes amb profes i regalem 2 T-Joves
  Escolta àudio

  Mares amb profes, alumnes amb profes i regalem 2 T-Joves

  Avui el tema ha anat de professors, i els oients ens han explicat experiències de tot tipus amb mestres. Sí, també alguna de més pujada de to. També hem sabut tots els errors que va fer Justin Bieber amb Marta Montaner. Hem llegit més "Dies de merda" i al final de tot hem sortejat dues T-10.

 • Temassos per plorar de nostàlgia
  Escolta àudio

  Temassos per plorar de nostàlgia

  Avui hem fet un programa especial de cançons que ens han marcat. Els membres de l'equip hem obert els nostres cors i hem triat un himne de les nostres adolescències. Els oients, és clar, també hi han dit la seva! I avui hi ha hagut nova dosi de la secció d'en Bru Esteve per explicar-nos les notícies que no hem de saber.

 • Amigues heteros que s'enrotllen, s'ho fan amb la seva cosina i coneixem el nou Simba
  Escolta àudio

  Amigues heteros que s'enrotllen, s'ho fan amb la seva cosina i coneixem el nou Simba

  Avui dilluns és el dia internacional de la bisexualitat, una orientació igual de vàlida que totes les altres però sovint invisibilitzada. En aquesta societat ningú no ens parla de les diverses orientacions sexuals, i per això "Adolescents iCat" ha volgut donar-vos veu: avui preguntem als nostres oients si mai han dubtat de la seva orientació sexual. Noies que tenen tema amb les seves cosines segones en sopars de Nadal, amigues que s'enrotllen però que són heteros, primers amors gais i altres descobriments sexuals que avui us compartirem.

 • Millors moments
  Escolta àudio

  Millors moments

  Selecció dels moments més top de la setmana.

 • Entrevista a Anier: de La Resistencia a "Adolescents iCat"
  Escolta àudio

  Entrevista a Anier: de La Resistencia a "Adolescents iCat"

  La cantant barcelonina, la gran promesa del rap espanyol, ens visita per parlar-nos d'aquest gènere musical. En Bru i la Juliana li demanen consell per triomfar com a rapers, els oients li faran les preguntes que nosaltres no ens hem atrevit a fer-li i la sotmetrem a l'interrogatori íntim.

 • Batalles de rap, haters i crushes perduts
  Escolta àudio

  Batalles de rap, haters i crushes perduts

  Ens trobem davant d'un programa bastant surrealista. Hem parlat amb un expert per si caldria canviar els horaris escolars dels instituts, els oients ens han explicat què els ha passat per ser impuntuals, i en Long ha recollit quins comentaris haters ens deixen a Youtube. Després, ha arribat el moment del programa: la batalla de rap entre la Juliana i en Joan. No cal fer cap més comentari.

 • Novatades, una taca sospitosa i nens Disney
  Escolta àudio

  Novatades, una taca sospitosa i nens Disney

  Com cada setembre, el tema de les novatades torna a estar sobre la taula després que s'ha fet viral un vídeo d'uns alumnes de Madrid. Preguntarem als nostres oients què en pensen i si n'han patit mai. A més, estrenarem la secció de "Nens Disney" perquè el Joan i la Juliana vagin pel bon camí i no acabin malament. L'ambientòleg del programa ens explicarà com podem ajudar el planeta i acabarem parlant dels "Dies de merda".

 • Tornem a l'escola!
  Escolta àudio

  Tornem a l'escola!

  Parlarem de la tornada a l'escola i del debat sobre l'ús dels mòbils als instituts, i llegirem i escoltarem les opinions dels nostres oients. També tornarà al programa en Pol Gise, amb la seva secció "Companys de pis".

 • Millors moments
  Escolta àudio

  Millors moments

  Selecció dels moments més top de la setmana.

 • Miki Núñez ens sorprèn amb un talent nou
  Escolta àudio

  Miki Núñez ens sorprèn amb un talent nou

  El cantant passa pel programa per presentar el seu nou àlbum, "Amuza". Però a "Adolescents iCat" ens agrada posar contra les cordes els nostres entrevistats, i en Miki també ha hagut de passar l'interrogatori íntim amb preguntes compreses (sí, picants). A més, ens ha ofert una fantàstica actuació amb un piano de joguina.