TOTS ELS ÀUDIOS

 • Ens tornem una mica més intel·ligents gràcies a CdeCiencia
  Escolta àudio

  Ens tornem una mica més intel·ligents gràcies a CdeCiencia

  Com ens agrada aprendre amb els nostres entrevistats... Avui ha estat el torn del "youtuber" CdeCiencia, un dels divulgadors científics amb més subscriptors de l'Estat (més d'1,2 milions!). Amb ell, hem parlat de l'Area51, dels problemes de YouTube i l'hem sotmès a l'interrogatori íntim.

 • Així està el cos de Franco
  Escolta àudio

  Així està el cos de Franco

  Demà és un dia històric: es produirà l'exhumació del dictador Francisco Franco. I nosaltres hem decidit endinsar-nos en el tema intentant oferir informació de qualitat. En Bru Esteve ens ha explicat qui va ser aquest senyor, la Marta ens ha portat les reaccions a les xarxes i en Joan ha fet una "masterclass" sobre l'estat del cos del difunt.

 • El somni eròtic d'en Long amb algú de l'equip
  Escolta àudio

  El somni eròtic d'en Long amb algú de l'equip

  Avui sí, ens hem convertit en un consultori: els oients ens han enviat les seves consultes i nosaltres les hem resolt (com hem pogut). Pares separats, abandonar la universitat, problemes sentimentals... També hem rebut en Long, que ha acabat confessant un somni eròtic força interessant, i en Bru Esteve ens ha donat alguns consells per anar de manifestació.

 • El noi del Fairy i el nen segrestat per TV3
  Escolta àudio

  El noi del Fairy i el nen segrestat per TV3

  Les mobilitzacions al carrer no s'aturen, i avui hem dedicat el programa a l'actualitat postsentència. Hem parlat amb el famós i viral "noi del Fairy", hem comentat les reaccions dels famosos a la xarxa i hem entrevistat Abraham Orriols, el reporter-nen que sembla que visqui a Lleida. Feia temps que la Juliana tenia ganes de dedicar un programa sencer a resoldre els dubtes i problemes de l'audiència, i hem decidit fer-li cas. També hem tingut nou capítol de la sèrie d'en Pol Gise, "Companys de pis".

 • Els secrets que la gent amaga a la parella
  Escolta àudio

  Els secrets que la gent amaga a la parella

  Hem llegit una notícia que afirmava que ocultar diners a la parella podia posar en risc la relació, i hem decidit preguntar a la nostra audiència quins secrets amaguen al xicot o xicota. I ha sortit de tot: des de hàmsters morts fins a joguines sexuals. També hem rebut la Marta Montaner, que ens ha parlat de secrets dels Jonas Brothers, i en Joan ha fet una investigació profunda sobre el presentador d'aquest programa, en Roger Carandell.

 • Adrian Grösser ens toca l'ukelele
  Escolta àudio

  Adrian Grösser ens toca l'ukelele

  L'actor de "Merlí" passa pel programa per parlar-nos de la seva nova obra de teatre, "Jerusalem". Amb ell també hem parlat d'altres sèries, del seu passat peripatètic i l'hem sotmès a l'interrogatori íntim.

 • Vint temassos que et faran plorar d'emoció
  Escolta àudio

  Vint temassos que et faran plorar d'emoció

  Hem dedicat un nou programa a les cançons que ens fan posar la pell de gallina: des del millor reggaeton del 2010 a rock català, passant per Bruno Mars o Adele. Sí, ens hem emocionat bastant: hem cantat i ballat com si no hi hagués demà.

 • Manis i condons
  Escolta àudio

  Manis i condons

  Avui no ha estat un dilluns com qualsevol altre: les classes s'han buidat arran de la publicació de la sentència. Hem parlat de com ha afectat això a la vida dels estudiants, de les mobilitzacions al carrer, de les reaccions dels famosos i en Joan ha fet un "starter pack" per anar a manifestacions. En Long també ens ha visitat per mostrar-nos quins comentaris ens deixen a YouTube.

 • Millors moments
  Escolta àudio

  Millors moments

  Selecció dels moments més "top" de la setmana.

 • La dona que vivia sota el llit
  Escolta àudio

  La dona que vivia sota el llit

  No ens pensàvem pas que el tema dels pisos d'estudiants acabaria derivant en autèntiques històries de terror. Un testimoni protegit ens explica una història 100% vertadera del seu pis: els anava desapareixent roba i menjar, el culpable no sortia, i finalment va descobrir que tenia una dona desconeguda dormint sota el llit. Per sort, la Marta Montaner ha compensat la part fosca del programa parlant de la història de superació de l'actor protagonista de "Harry Potter", Daniel Radcliffe.

 • Els orgasmes de la Juliana, "Polseres vermelles" i el fenomen viral d'OT 2020
  Escolta àudio

  Els orgasmes de la Juliana, "Polseres vermelles" i el fenomen viral d'OT 2020

  El galliner està força esvalotat. Avui hem plantejat a l'audiència què és el millor i el pitjor de fer 18 anys. La Juliana ens ha fet una review de les joguines sexuals que li van regalar, i també hem parlat amb la Judit Soriano, el fenomen viral dels càstings d'OT 2020 a Barcelona.

 • Agoney ens enamora amb "Black"
  Escolta àudio

  Agoney ens enamora amb "Black"

  L'exconcursant d'"OT 2017" Agoney ens visita per presentar el seu segon single, "Black". Aprofitarem l'ocasió per preguntar-li "salseos", saber la veritat sobre la polèmica dels sous a "OT", la relació que té amb els seus excompanys i sotmetre'l a l'interrogatori íntim.

 • L'ambient es posa calent i en Joan coneix la noia del tren!
  Escolta àudio

  L'ambient es posa calent i en Joan coneix la noia del tren!

  Avui, el programa ha estat romàntic, potser massa i tot. Hem demanat als oients que ens enviessin cartes d'amor, i n'hem rebut de tot tipus. En Long ha vingut a llegir-nos comentaris "haters"... i hi ha hagut un nou capítol amb gir inesperat de "La noia del tren". Avui, en Joan ha parlat en directe amb la seva "crush" ferroviària! Hi haurà un final feliç?

 • Millors moments
  Escolta àudio

  Millors moments

  Selecció dels moments més "top" de la setmana.

 • La "crush" d'en Joan, "nudes" i la fi del món
  Escolta àudio

  La "crush" d'en Joan, "nudes" i la fi del món

  Se suposa que aquest dijous, un asteroide de dimensions considerables havia de passar a prop de la Terra. La NASA el va incloure a la categoria d'asteroides "potencialment perillosos". Tot i que només hi havia una probabilitat d'1 entre 11 milions que acabés impactant... nosaltres ens hem posat catastrofistes i hem preguntat a l'audiència què farien si s'acabés el món. A més, la Marta Montaner ens ha parlat dels escàndols d'una parella Disney que va marcar un abans i un després, i en Joan ens ha obert el seu cor per parlar de la seva "crush": la noia del tren.