TOTS ELS ÀUDIOS

 • Parlem amb Carlota Bruna, la Greta Thunberg catalana
  Escolta àudio

  Parlem amb Carlota Bruna, la Greta Thunberg catalana

  Aquesta setmana, rebem la visita de la Carlota Bruna, una jove barcelonina de 22 anys que ha reconvertit el seu perfil d'Instagram d'influencer (gairebé 200.000 seguidors) en un compte més reivindicatiu i activista, centrant-se en l'alimentació sana, l'animalisme i la defensa del medi ambient. Tot i que ens cau molt bé, també la sotmetrem a l'interrogatori íntim!

 • Les coses més estranyes que us han passat al llit
  Escolta àudio

  Les coses més estranyes que us han passat al llit

  Comença a fer fred, i creiem que una bona manera d'escalfar l'ambient és preguntar a la gent quines són les experiències més sonades que han tingut al llit, sexuals o no. A més a més, hem parlat amb l'Alexa i hem fet una tertúlia literària entre els membres de l'equip. Per acabar, en Joan ens ha fet un tutorial per adormir-nos.

 • Maneres de deixar-ho amb la parella
  Escolta àudio

  Maneres de deixar-ho amb la parella

  La tardor està sent una època pèssima per a les relacions amoroses (ho diem per experiència, mig equip s'ha quedat solter), i ho aprofitem per preguntar a l'audiència com ho han deixat amb el xicot o xicota, o com els han deixat a ells. En Bru parla d'una parella que s'ha reconciliat, en Pedro i en Pablo, i la Marta porta tres objectes per escalfar-se en la solteria.

 • L'estafa de certs influencers a Instagram i entrevista a @neusssi
  Escolta àudio

  L'estafa de certs influencers a Instagram i entrevista a @neusssi

  Ens ha arribat una notícia impactant: certs influencers s'han unit a una plataforma en la qual els seguidors paguen mensualment per ser inclosos a la categoria de "millors amics" d'Instagram d'aquestes persones. Avui també entrevistarem una mestra que ho està petant a Twitter: la @neusssi.

 • Millors moments
  Escolta àudio

  Millors moments

  Selecció dels moments més "top" de la setmana.

 • Arriben les eleccions: sabem què ens hi juguem?
  Escolta àudio

  Arriben les eleccions: sabem què ens hi juguem?

  Cada cop ens agrada més fer programes informatius, i aquesta vegada ens centrarem en el 10-N, dia de les eleccions generals espanyoles. Intentarem explicar, com bonament podrem, què implica votar i quines mesures tenen al programa els partits per a la gent jove.

 • Convidem l'Alfred Garcia al programa, un altre cop!
  Escolta àudio

  Convidem l'Alfred Garcia al programa, un altre cop!

  L'exconcursant d'"OT" 2017 celebra la reedició del seu àlbum d'estudi i el final de gira al Sant Jordi Club. Un bon motiu per tornar-lo a convidar al nostre programa i xerrar una estona amb ell! També el tornarem a sotmetre al nostre interrogatori íntim.

 • Especial sèries d'infància
  Escolta àudio

  Especial sèries d'infància

  Feia moltes setmanes que l'equip demanava a en Roger fer un programa dedicat a les sèries, i finalment ens ha fet cas! Hem preguntat a l'audiència quines sèries els van marcar de petits, i han sortit autèntics clàssics: "Bola de drac", "Les tres bessones"... i "Doraemon". De fet, la Marta ens ha visitat per explicar-nos les millors curiositats del gat còsmic. A banda, rebrem la visita d'en Bru per fer allò que sap fer tan bé.

 • Temacles per quan t'han trencat el cor
  Escolta àudio

  Temacles per quan t'han trencat el cor

  Com ens agrada fer programes musicals de "temassos"! I creiem que fer-ho el primer dilluns de novembre, quan ja es fa fosc tan d'hora, està més que justificat. A banda, la parella ticktocker per excel·lència ho ha deixat. És una mala època per a les parelles.

 • Els millors moments
  Escolta àudio

  Els millors moments

  Selecció dels moments més top de la setmana.

 • Especial "Castaween"
  Escolta àudio

  Especial "Castaween"

  Comencem el programa de la manera més terrorífica possible: amb els llums apagats i explicant una història de por. Tot té explicació, és dia 31 d'octubre i hi ha gent que celebra Halloween (cosa que fa enfadar molt la Juliana). La Marta ens explica què va passar amb la nena de "L'exorcista" i fem un combat definitiu entre la festa nord-americana i la Castanyada.

 • Tipus de professors i truquem a un antic mestre d'en Bru i la Marta
  Escolta àudio

  Tipus de professors i truquem a un antic mestre d'en Bru i la Marta

  Al programa d'avui, hem dedicat el tema del dia als docents. Hem demanat a l'audiència quins professors els han marcat, i hi ha hagut missatges de tot tipus: "crushes", traumes, "salseo"... També hem trucat a en Gerard, qui va ser professor d'en Bru i la Marta! A més, en Bru ens ha explicat un recull de notícies "random" i en Joan ha fet una "master class" de tipus d'alumnes i d'estudiants que hi ha a qualsevol institut o universitat.

 • El Beret més alegre presenta "Prisma"
  Escolta àudio

  El Beret més alegre presenta "Prisma"

  L'artista andalús passa pel programa per presentar el seu primer àlbum d'estudi, "Prisma". Beret també està nominat a millor artista espanyol als premis MTV EMAs. Parlarem amb ell de música, de "salseos" i el sotmetrem al nostre interrogatori íntim.

 • Tenim en exclusiva el vídeo de la #Dulcepelea
  Escolta àudio

  Tenim en exclusiva el vídeo de la #Dulcepelea

  Aquest cap de setmana només s'ha parlat d'una cosa: la festa de celebració dels 30 anys de la influencer Dulceida i la baralla entre dos dels convidats. Fins ara, no s'havia filtrat material... però nosaltres l'hem aconseguit en exclusiva. En Bru i la Marta ens han ajudat a entendre el conflicte, i en Joan ha portat un starter pack de les coses imprescindibles a dur a la propera #DulceParty.

 • Millors moments
  Escolta àudio

  Millors moments

  Selecció dels moments més "top" de la setmana.