TOTS ELS ÀUDIOS

 • Millors moments
  Escolta àudio

  Millors moments

  Selecció dels moments més "top" de la setmana.

 • La cantant xilena Cami ens presenta 'Monstruo Parte 1'
  Escolta àudio

  La cantant xilena Cami ens presenta 'Monstruo Parte 1'

  Ens visita una de les artistes llatines més destacades del moment, Cami, amb gairebé dos milions d'oients mensuals a Spotify. La cantant, que es troba de promoció a tot l'Estat, ens presenta l'EP "Monstruo Parte 1". Amb ella parlarem de música, dels moviments feministes tan potents de Xile, i també de "salseo" amb l'interrogatori íntim.

 • Programa especial "Merlí"
  Escolta àudio

  Programa especial "Merlí"

  Arran de l'estrena de l'"spin-off" de "Merlí", "Merlí: Sapere aude", dedicarem el programa a parlar d'aquesta sèrie catalana que tant ens va marcar. Rebrem la visita de la Marta Montaner i veurem el reportatge d'en Long sobre la presentació de la sèrie amb els seus protagonistes.

 • "Fails" en primeres cites
  Escolta àudio

  "Fails" en primeres cites

  Tots hem tingut cites que han acabat meravellosament bé, però també n'hem viscut de desastroses, i això és el que volem saber avui: què és el pitjor que us ha passat en una cita? A més, passarà per l'estudi en Bru Esteve per parlar-nos de primera mà d'una plataforma que potser us sona: Tinder.

 • Les pitjors cicatrius que ens hem fet
  Escolta àudio

  Les pitjors cicatrius que ens hem fet

  Tothom té alguna cicatriu al cos, ja sigui física o en un sentit metafòric: això és així i punt. Traslladarem aquesta qüestió a l'audiència preguntant-los per les vegades que s'han fet més mal. També rebrem la visita d'en Long amb el seu recull de comentaris a YouTube.

 • 31 FAM torna al programa per presentar "RIP Hoe"
  Escolta àudio

  31 FAM torna al programa per presentar "RIP Hoe"

  Rebem la visita de dos membres del grup de trap català 31 FAM, Koa i Triple A. Amb ells parlarem del gènere musical que encapçalen i del seu any d'èxits, i els sotmetrem a algunes proves musicals. Sí, també hauran de respondre el nostre interrogatori íntim!

 • Les coses que fem en època d'exàmens
  Escolta àudio

  Les coses que fem en època d'exàmens

  Les biblioteques estan plenes i això només pot voler dir una cosa: hi ha exàmens. Preguntem a l'audiència quines experiències han viscut en èpoques d'avaluació, i en Joan ens parlarà de totes aquelles coses que ens venen de gust fer per no estudiar. La Marta també ens posarà a prova amb un test sobre la Greta Thunberg.

 • Dediquem el programa a les iaies!
  Escolta àudio

  Dediquem el programa a les iaies!

  Trobem just i necessari destinar un programa sencer a les persones més importants de les nostres vides: els avis i les àvies.

 • Especial Club Super3
  Escolta àudio

  Especial Club Super3

  Hem sabut que Netflix ha incorporat el doblatge en català a un dels animes més mítics del Club Super3: "Sakura, caçadora de cartes"! Ens sembla un bon motiu per fer nostàlgia del Super3: totes les famílies que hi ha hagut, les cançons que ens sabíem de memòria... Rebrem les visites d'en Bru, que farà el seu "1x1", de la Marta, que ens explicarà algunes curiositats del Super3, i també d'en Long i el seu recull de comentaris a YouTube.

 • Millors moments
  Escolta àudio

  Millors moments

  Selecció dels moments més "top" de la setmana.

 • Ens enamorem profundament de la deessa Alba Reche
  Escolta àudio

  Ens enamorem profundament de la deessa Alba Reche

  Aquesta setmana rebem la visita de la segona classificada d'OT 2018, la valenciana Alba Reche. La cantant presenta el seu primer àlbum d'estudi, "Quimera", tot un homenatge a la cultura grecoromana i a les seves mitologies. Li farem unes proves d'història de l'art, li ensenyarem material sensible del seu passat k-poper i la sotmetrem al nostre interrogatori íntim.

 • Ara sí, especial de "piercings" i "tattoos"!
  Escolta àudio

  Ara sí, especial de "piercings" i "tattoos"!

  Hem convençut en Roger Carandell per parlar d'un tema que feia temps que havíem de tractar: els "piercings" i "tattoos" que es fan els joves actualment. Sortirem al carrer a preguntar-ho a la gent, ho demanarem també a la nostra audiència, i potser fins i tot ens comprometem a fer alguna cosa amb la nostra pell... Bé, ja ho veurem.

 • Especial "temacles" per tenir tema... ja ens entenem
  Escolta àudio

  Especial "temacles" per tenir tema... ja ens entenem

  Els programes musicals són la nostra debilitat, i hem decidit dedicar-ne un a les cançons ideals per ambientar un bon clau. Ho preguntarem a la nostra audiència i també tindrem un debat polèmic: hi ha cançons sexis en català?

 • Les "liades" més bèsties que hem fet de petits
  Escolta àudio

  Les "liades" més bèsties que hem fet de petits

  Resulta que hi ha un membre del programa que fa anys, i això és prou bona excusa per parlar de quan érem (més) petits i de si ens portàvem bé o érem els més gamberros de classe. En parlarem amb la nostra audiència, rebrem la visita d'en Long amb la seva selecció de comentaris de YouTube, i tindrem nova dosi de "Companys de pis" d'en Pol Gise.

 • Millors moments
  Escolta àudio

  Millors moments

  Selecció dels moments més top de la setmana.