TOTS ELS ÀUDIOS

 • Agenda del cap de setmana del 23 i 24 de setembre
  Escolta àudio

  Agenda del cap de setmana del 23 i 24 de setembre

  El "3 rondes" serà aquest cap de setmana a la diada de Santa Tecla, a Tarragona, i la diada de la Mercè, a Barcelona. A més, també hi ha altres compromisos importants que us detallem a l'agenda. Del més destacat de tot plegat, en tindreu informació diumenge, a les 9 del vespre, a Catalunya Informació.

 • Santa Tecla-Primer diumenge de Festes
  Escolta àudio

  Santa Tecla-Primer diumenge de Festes

  Anàlisi de la diada de Santa Tecla-Primer diumenge de Festes a Tarragona. Prèvies de la diada de la Mercè a Barcelona i Santa Tecla a Tarragona. Tertúlia amb Jordi Andreu, Àlex Alonso i Miquel Ferré

 • Agenda del cap de setmana del 16 i 17 de setembre
  Escolta àudio

  Agenda del cap de setmana del 16 i 17 de setembre

  El "3 rondes" serà aquest cap de setmana a la diada del primer diumenge de les Festes de Santa Tecla, a Tarragona. A més, també hi ha altres compromisos importants que us detallem a l'agenda. Del més destacat de tot plegat, en tindreu informació diumenge, a les 9 del vespre, a Catalunya Informació.

 • Les novetats del Concurs de Castells a debat
  Escolta àudio

  Les novetats del Concurs de Castells a debat

  Al "3 rondes" hem fet tertúlia al voltant de les novetats del Concurs de Castells de Tarragona amb Jordi Andreu, Pere Ferrando, Martí Rovira i Pau Camprovín. També hem seguit amb Laia Díaz la diada del 10 de setembre a Valls, on la Colla Joves Xiquets de Valls ha descarregat el primer 2de8 sense folre de la seva història, i hem fet la prèvia sobre la participació de les colles castelleres a la Diada del Sí amb una entrevista a Jordi Sànchez, president de l'ANC.

 • Agenda del cap de setmana 9 i 10 de setembre
  Escolta àudio

  Agenda del cap de setmana 9 i 10 de setembre

  El "3 rondes" serà aquest cap de setmana a la vigília de la Diada Nacional a Valls. A més, també hi ha altres compromisos destacats que us detallem a l'agenda. Del més destacat de tot plegat, en tindreu informació diumenge, a les 9 del vespre, a Catalunya Informació.

 • Sabadell, Torredembarra, Cambrils i Sant Fèlix
  Escolta àudio

  Sabadell, Torredembarra, Cambrils i Sant Fèlix

  Al "3 rondes" hem estat a les diades de Sabadell, Torredembarra i Cambrils. Els millors moments de la diada de Sant Fèlix. Tertúlia amb Jordi Andreu, Raquel Sans i Josep Torreño.

 • Agenda del cap de setmana 2 i 3 de setembre
  Escolta àudio

  Agenda del cap de setmana 2 i 3 de setembre

  "3 rondes" serà aquest cap de setmana a les diades de Sabadell i Torredembarra. A més, també hi ha altres compromisos destacats que us detallem a l'agenda. Del més destacat de tot plegat, en tindreu informació diumenge, a les 9 del vespre, a Catalunya Informació.

 • L'Arboç, el Catllar, Igualada i Sitges
  Escolta àudio

  L'Arboç, el Catllar, Igualada i Sitges

  Anàlisi de les diades de l'Arboç, el Catllar, Igualada i Sitges. Prèvia de la diada de Sant Fèlix a Vilafranca del Penedès. Les novetats de la taula de puntuacions del Concurs de Castells de Tarragona. Tertúlia amb Jordi Andreu, Xavier Brotons, Joan Borràs i Ernest Gili.

 • Agenda del cap de setmana 26 i 27 d'agost
  Escolta àudio

  Agenda del cap de setmana 26 i 27 d'agost

  Al "3 rondes" serem aquest cap de setmana a les diades del Catllar, l'Arboç, Igualada i Sitges. A més, també hi ha altres compromisos destacats que us detallem a l'agenda. Del més destacat de tot plegat, en tindreu informació diumenge, a les 9 del vespre, a Catalunya Informació

 • Dol al món casteller
  Escolta àudio

  Dol al món casteller

  Reaccions del món casteller per la suspensió de les diades del cap de setmana. Anàlisi de la diada de la Bisbal del Penedès. Tertúlia amb Jordi Andreu, Josep Antoni Falcato i Carlos Rabassó

 • Cal Figarot, Vallmoll i la Canonja
  Escolta àudio

  Cal Figarot, Vallmoll i la Canonja

  Al "3 Rondes" hem estat a les diades de Cal Figarot, Vallmoll i la Canonja. Prèvia de la Bisbal del Penedès. Prèvia de Sant Magí. Tertúlia amb Jordi Andreu i Àlex Alonso.

 • Agenda del cap de setmana 12 i 13 d'agost
  Escolta àudio

  Agenda del cap de setmana 12 i 13 d'agost

  Al "3 rondes" serem aquest cap de setmana a les diades de Cal Figarot, Vallmoll i la Canonja. A més, també hi ha altres compromisos destacats que us detallem a l'agenda. Del més destacat de tot plegat, en tindreu informació diumenge, a les 9 del vespre, a Catalunya Informació.

 • Llorenç del Penedès, els Pallaresos, Màrtirs Street i Firagost
  Escolta àudio

  Llorenç del Penedès, els Pallaresos, Màrtirs Street i Firagost

  A "3 rondes", hem estat a les diades de Llorenç del Penedès, els Pallaresos, Màrtirs Street i Firagost. Entrevista a Sergi Feijoo, cap de colla dels Xiquets de Tarragona. Entrevista a Gisela Racero, cap de colla dels Tirallongues de Manresa. Tertúlia amb Jordi Andreu, Raquel Sans i Quico Domènech. Reportatge de Laia Díaz dels Xics Caleros.

 • Agenda del cap de setmana, 5 i 6 d'agost
  Escolta àudio

  Agenda del cap de setmana, 5 i 6 d'agost

  Al "3 rondes" serem aquest cap de setmana a les diades de Llorenç del Penedès: Màrtirs Street i els Pallaresos. A més, també hi ha altres compromisos destacats que us detallem a l'agenda. Del més destacat de tot plegat, en tindreu informació diumenge, a les 9 del vespre, a Catalunya Ràdio i Catalunya Informació.

 • Prèvia de la diada de la Firagost a Valls
  Escolta àudio

  Prèvia de la diada de la Firagost a Valls

  Les dues colles dels Xiquets de Valls es veuran les cares aquest dimecres al vespre, a la plaça del Blat, en la tradicional diada de la Firagost. Diada de gamma extra, amb possibilitat de castell de 10. Al "3 Rondes" fem la prèvia amb Josep Almirall i David Prats.

Anar al contingut