TOTS ELS ÀUDIOS

 • La Colla Vella desfolra Santa Tecla
  Escolta àudio

  La Colla Vella desfolra Santa Tecla

  El "3 Rondes" ha estat a les diades del primer diumenge de festes de Santa Tecla i Altafulla. Tertúlia amb Àlex Alonso i Laia Díaz. Reportatge sobre el conflicte dels drets d'imatge. El Baròmetre i el Trivial Castellers amb Carles Esteve.

 • Manilles dels Minyons de Terrassa a Sabadell
  Escolta àudio

  Manilles dels Minyons de Terrassa a Sabadell

  El "3 rondes" ha estat a la festa major de Sabadell. Prèvia de les actuacions de l'11 de setembre. Tertúlia amb Francesc Domènech i Xavier Capdevila. El Baròmetre i el Trivial Castellers amb Carles Esteve.

 • El Sant Fèlix dels intents desmuntats
  Escolta àudio

  El Sant Fèlix dels intents desmuntats

  El "3 Rondes" ha estat a la diada de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès. Entrevista a Albert Pedret, president de la Colla Vella, i Inés Solé, vicepresidenta de la CCCC, per valorar l'agressió sexual a una periodista a la plaça de la Vila. Tertúlia amb Àlex Alonso. Reportatge del conflicte dels drets d'imatge. El Baròmetre Casteller i el Trivial Casteller amb Carles Esteve.

 • La Colla Vella meravella amb el 2de8 sense folre
  Escolta àudio

  La Colla Vella meravella amb el 2de8 sense folre

  Al "3 Rondes" us hem informat de l'última hora del conflicte dels drets d'imatge. Hem estat a les diades del Catllar, l'Arboç i Igualada. Prèvia de Sant Fèlix. Tertúlia amb Josep Torreño. El Baròmetre Casteller i el Trivial Castellers, amb Carles Esteve.

 • La guerra politicomediàtica pels castells a Sant Fèlix 2019
  Escolta àudio

  La guerra politicomediàtica pels castells a Sant Fèlix 2019

  A "3 rondes", us oferim l'última hora del conflicte dels drets d'imatge que distorsiona la diada de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès. També hem estat a les actuacions de Gràcia i la Bisbal del Penedès. Prèvia de Sant Magí. Tertúlia amb Bea Jiménez, cap de colla dels Castellers de Sabadell. El Baròmetre Casteller i el Trivial Castellers amb Carles Esteve.

 • Llorenç del Penedès estrena una nova plaça de 9
  Escolta àudio

  Llorenç del Penedès estrena una nova plaça de 9

  El "3 rondes" ha estat a les diades de Llorenç del Penedès i Firagost. Les novetats del Concurs de Castells. Tertúlia amb Francesc Domènech i Oriol Vilajosana. El Baròmetre i el Trivial Castellers amb Carles Esteve.

 • Els verds carreguen el primer 3 de 10 a Vilanova
  Escolta àudio

  Els verds carreguen el primer 3 de 10 a Vilanova

  "3 rondes" ha estat a la festa major de Vilanova. També hem analitzat les diades dels Pallaresos, Vilabella, Constantí i Vila-seca. Prèvia de la Firagost. Tertúlia amb Àlex Alonso. El "Baròmetre" i el "Trivial Castellers" amb Carles Esteve.

 • La Colla Vella es queda sense reeditar el 2de8 net a Vilallonga
  Escolta àudio

  La Colla Vella es queda sense reeditar el 2de8 net a Vilallonga

  El "3 Rondes" ha estat a les diades de Salt, Cal Figarot i Sitges. Crònica de Joan Borràs de Vilallonga del Camp. Tertúlia amb Josep Torreño. El Baròmetre Casteller i el Trivial Castellers amb Carles Esteve.

 • Els Castellers de Vilafranca treuen les manilles a les Santes
  Escolta àudio

  Els Castellers de Vilafranca treuen les manilles a les Santes

  El "3 Rondes" ha estat a les diades de les Santes a Mataró, el Catllar i Sant Cugat del Vallès. Tertúlia amb Francesc Domènech i Bea Jiménez. El Baròmetre Casteller i el Trivial Castellers, amb Carles Esteve.

 • 40è aniversari malva de gamma extra
  Escolta àudio

  40è aniversari malva de gamma extra

  "3 rondes" ha estat a les diades del 40è aniversari dels Minyons de Terrassa, Altafulla i Premià de Mar. Crònica de Joan de Borràs de la diada del Quadre de Torredembarra. Tertúlia amb Josep Antoni Falcato. Reportatge del cicle de conferències de trastorns alimentaris de Jordi Juanico. El "Baròmetre" i el "Trivial castellers", amb Carles Esteve.

 • Els Verds ja pensen en la torre de 9 i el 3de10
  Escolta àudio

  Els Verds ja pensen en la torre de 9 i el 3de10

  "3 Rondes" ha estat a la diada del Pla de la Seu de Tarragona. Crònica de Jordi Castañeda de la diada de la festa major de Barberà del Vallès. Crònica de Carles Cortés de la diada de la festa major de Vic. Tertúlia amb Àlex Alonso i Jordi Planas. El Baròmetre Casteller i el Trivial Castellers amb Carles Esteve.

 • Els Minyons de Terrassa emmanillen la festa major
  Escolta àudio

  Els Minyons de Terrassa emmanillen la festa major

  "3 rondes" ha estat a la festa major de Terrassa. Crònica d'Albert Rubí de la festa major de Sant Cugat del Vallès. Tertúlia amb Josep Antoni Falcato. Entrevista a Toni Bach, cap de colla dels Castellers de Vilafranca. "El baròmetre" i "Trivial castellers", amb Carles Esteve.

 • La Colla Vella obrirà l'actuació de Sant Joan
  Escolta àudio

  La Colla Vella obrirà l'actuació de Sant Joan

  El "3 Rondes" ha estat a les diades de Corpus a Cornellà de Llobregat i Sant Pere, a Reus. Prèvia de Sant Joan a Valls amb Eloi Bigorra. Tertúlia amb Josep Torreño. Conversa amb Carles Cortés sobre les transmissions castelleres de Catalunya Ràdio. "El baròmetre" i el "Trivial casteller", amb Carles Esteve.

 • Fins l'any que ve
  Escolta àudio

  Fins l'any que ve

  Últim "3 rondes" de la temporada amb tertúlia amb Jordi Andreu, Francesc Domènech, Josep Torreño, Maria Cunillera i Marcel·lí Ferrer. Repàs de les diades dels Llunàtics de la UPC i dels Pataquers de la URV. El Baròmetre Casteller, amb Carles Esteve.

 • Els Minyons de Terrassa acaben la temporada amb un doblet de manilles
  Escolta àudio

  Els Minyons de Terrassa acaben la temporada amb un doblet de manilles

  El "3 rondes" ha estat a la diada dels Minyons de Terrassa. També hem parlat de la trobada de colles del Baix Llobregat amb Carles Artola, president dels Castellers de Gavà. La visita de la Colla Vella a Waterloo amb Albert Pedret, president dels de la camisa rosada. Anàlisi del cap de setmana amb Jordi Andreu i Joan Borràs. Entrevista a Inés Solé, presidenta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. Secció del Trivial Casteller.