Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

L'informatiu Mórdor

  • Catalunya Ràdio dóna la benvinguda a la programació d'estiu amb una festa al Canal Olímpic de Catalunya

    Durant la festa amb els oients, es presenta la temporada radiofònica estiuenca, que començarà dilluns i anirà fins al 28 d'agost. Els realitzadors de l'emissora comparteixen la jornada radiofònica i festiva amb els oients, participant en activitats d'aigua i sobre rodes al recinte olímpic de Castelldefels. Tot plegat, amenitzat amb les actuacions de La Soul Machine, Els Catarres, Pau de Nut, Jarks, Cor de Carxofa i 9son.

  • A Catalunya Ràdio donem la benvinguda a la programació d'estiu amb una festa al Canal Olímpic de Catalunya
    Estiu 2016

    A Catalunya Ràdio hem donat la benvinguda a la programació d'estiu amb una festa al Canal Olímpic de Catalunya. Durant la festa amb els oients, hem presentat la temporada radiofònica estiuenca, que començarà dilluns i anirà fins al 28 d'agost. Els realitzadors de l'emissora han participant en activitats d'aigua i sobre rodes al recinte olímpic de Castelldefels. Tot plegat, amenitzat amb les actuacions de La Soul Machine, Els Catarres, Pau de Nut, Jarks, Cor de Carxofa i 9son.

COL·LECCIONS
Segueix aquell cotxe, amb Miqui Puig
TAMBÉ ET POT INTERESSAR
Anar al contingut