#DiccionariAA

Catalunya Ràdio estrena la sèrie de vídeos "Diccionari adolescent-adult"

Roger Carandell i Juliana Canet, d'"Adolescents iCat", tradueixen cada dilluns a YouTube tres conceptes que hem de saber si no ens volem quedar desfasats
Catalunya Ràdio estrena la sèrie de vídeos "Diccionari Adolescent-Adult"

Et sents carca quan sents els adolescents parlar a la seva manera i te n'adones que no els entens? Cada vegada que sents paraules com "shippeo" o "salseo" et surt una cana? Les baules entre generacions sempre són grans i doloroses però et volem ajudar.

Si tens fills, alumnes, nebots, néts o senzillament vols estar "à la page" però saps que amb aquesta expressió ells no t'entendran, a Catalunya Ràdio et posem al dia amb els Adolescents iCat.

En aquests temps de confinament on entendre'ns els uns als altres es fa encara més imprescindible, estrenem la primera temporada del "Diccionari Adolescent-Adult": una sèrie amb 25 micro càpsules on la Juliana Canet i Roger Carandell, una zeta i un millenial, intentaran demostrar que, tot i que fan servir paraules diferents, parlen el mateix idioma. El "crush" està assegurat!

Podràs trobar una nova entrega de 3 micro càpsules cada dilluns al vespre, a les 20.00, al canal de YouTube de Catalunya Ràdio.

Anar al contingut