#ForaDeContext

Carandell i Orriols, molt més que l'adult d'"Adolescents iCat" i el nen de TV3 a "Fora de context"!

Un dels dos tenia molt clar que es volia dedicar al món de la ràdio i la televisió... per qui apostes?
Carandell i Orriols, molt més que l'adult d'Adolescents iCat i el nen de TV3 al "Fora de context"!

Es coneixen de fa poc, però ens han regalat una gran conversa en directe a l'Instagram Live de Catalunya Ràdio. Roger Carandell, copresentador d'"Adolescents iCat", i Abraham Orriols, reporter de TV3, han compartit mitja hora de records i projectes, com ara la nova aventura de l'Abraham, que descobrirà els 'estius de merda' de personalitats com Mercedes Milà i Jair Dominguez a '"El matí de Catalunya Ràdio" d'estiu! "Petites anècdotes que et demostren que l'estiu mai ha estat de color rosa". Això sí, no tots dos tenien igual de clar a què dedicar-se...

Abraham Orriols: "De petit no tenia pensat fer periodisme, la idea era fer dret! Però fa uns anys em vaig convertir en un friki de les audiències. Gaudia mirant-les, i quan vaig començar a la Televisió del Berguedà vaig veure que em molava"

En el cas del seu company de 'live', en canvi, el cuquet pel món de la comunicació es va despertar ben d'hora:

Roger Carandell: "Els culpables que em dediqui a això són els meus pares, que quan tenia 7 anys em van descobrir la ràdio per deixar de tenir por i poder dormir tranquil. I fins ara, cada dia m'adormo amb la ràdio!

Després de conèixer els seus inicis, hem estat testimonis d'una bona conversa sobre periodisme, que l'Abraham valora especialment perquè "et permet ser a molts llocs a primera línia i conèixer gent que no coneixeries". De fet, davant la pregunta dels usuaris, ha confessat que li encantaria entrevistar "Trump o qualsevol líder que pren decisions que afecten a milions de persones. Des del vessant fan, triaria Bruce Springsteen". Tot i així, com porta que tenint 23 anys encara s'hi refereixin com al "nen de TV3"?

Orriols: Quan en tenia 20 encara em demanaven el DNI per fer una cervesa! No em molesta que m'ho diguin, però arriba un moment que les bromes es repeteixen

També ha aprofitat, però, per destacar que "és un bon senyal que gent molt jove comenci a entrar als mitjans", una tendència que "fins fa poc no passava". I si pugués fer la llista als reis, amb qui desitjaria compartir micròfons el copresentador d'"Adolescents iCat"?

Carandell: "No sé si els nervis m'ho permetrien, però m'encantaria entrevistar Rihanna. En soc fan des d'adolescent, i el que més m'interessa és com es gestiona la vida després d'haver-ho petat molt fort i baixar del podi"

Coincidint amb el dia després de la polèmica de la sèrie "Drama" pel seu bilingüisme, el debat encès de les xarxes també ha entrat en conversa.

Orriols: "La gent no creu que pot opinar a Twitter, sinó que HA d'opinar, i opinar fort"

El Carandell li ha tret ferro i ha considerat positiu que hi hagi debat al voltant de TV3. "Tant de bo això servís perquè la gent se la mirés més, d'hiperventilats n'hi ha sempre".

I tenint en compte la seva connexió amb el programa adolescent d'iCat, era inevitable arribar al joc "casar, besar, matar"! Al Roger li han tocat les cartes dels seus companys de programa, entre els que no ha dubtat matar en Bru Esteve, però l'Abraham ens ha sorprès amb la seva tria...

Orriols: "Em carregaria el Lluís Marquina perquè no ens coneixem, besaria Ramon Pellicer per la seva condició de mite eròtic i em casaria amb Vicent Sanchis. Cada nit li menjaria el cap perquè omplissim TV3 de gent jove!"

Pots recuperar tota la conversa aquí mateix!

Tot i més, cada dijous en una trobada informal amb més protagonistes a l'Instagram Live de Catalunya Ràdio.

Anar al contingut