Elvira Vilardell i Cèlia Forment, que van recollir el guardó aquest dimarts.
Elvira Vilardell i Cèlia Forment, que van recollir el guardó aquest dimarts.

"Adolescents XL", premiat en la Nit de les Revistes i la Premsa en català per un reportatge sobre l'assetjament escolar

El programa de Roger Carandell, Juliana Canet i Marta Montaner, "Adolescents XL", ha estat premiat en la 21a Nit de les Revistes i la Premsa en Català pel reportatge "Assetjadors escolars expliquen el seu testimoni: «He fet teràpia per entendre que li estava destrossant la vida»", un treball d'Elvira Vilardell i Cèlia Forment, que van recollir el guardó aquest dimarts.

Actualitzat

El reportatge "Assetjadors escolars expliquen el seu testimoni: «He fet teràpia per entendre que li estava destrossant la vida»" del programa "Adolescents XL", ha estat reconegut en la 21a Nit de les Revistes i la Premsa en Català, que organitza l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC). El reconeixement ha estat dins una nova categoria d'aquesta edició, que distingeix els millors reportatges en diversos formats (revista, premsa i digital), i que ha representat una de les principals novetats d'aquesta cita anual del sector de la comunicació.

El treball, que té com a titular la impactant declaració d'un dels testimonis, inclou text i àudio, i aborda l'assetjament escolar des de la mirada dels assetjadors. El jurat n'ha destacat "la recerca d'una altra mirada d'un tema actual, conflictiu i que necessita perspectives noves". El reportatge, elaborat per les periodistes Elvira Vilardell i Cèlia Forment, recull les experiències de diversos joves on expliquen per què feien bullying als seus companys i com els va afectar aquella situació.

"Adolescents XL" segueix el fil de l'actualitat, de dilluns a divendres, per explicar-la des d'una perspectiva diferent i en primera persona. Històries quotidianes, però també entrevistes a creadors i creadores joves que marquen tendència actualment, sobretot entre la gent més jove.

Enllaç al reportatge :

https://www.ccma.cat/catradio/alacarta/adolescents-xl/assetjadors-escolars-expliquen-per-que-feien-bullying-amb-els-anys-he-vist-el-mal-que-he-fet/audio/1100389/

catradio.cat/adolescentsxl

twitter/adolescentsxl

youtube/adolescentsx

 

Anar al contingut