El 13 de febrer

A Catalunya Ràdio ens movem amb el Dia Mundial de la Ràdio

Catalunya Ràdio no seria el que és sense els oients, i, per això, el 13 de febrer venim amb tu. Després de rebre centenars de propostes, ens ha costat molt decidir-nos.

Actualitzat

El Dia Mundial de la Ràdio serem per tot Catalunya, i fins i tot a París. Aquestes són les localitzacions.

1 - El matí de Catalunya Ràdio es farà des de Santa Coloma de Gramenet. De 7 a 10 del matí, Mònica Terribas i el seu equip aixecaran la persiana del Bar Casa Pepe; de 10 a 12, ja amb la panxa plena, aniran a veure Justo Molinero i faran antena conjunta amb Ràdio TeleTaxi. El "jaroteo" està assegurat!

2 - De 12 a 13, els de l'APM? la liaran a l'auditori del TecnoCampus de Mataró. No ens fem responsables del que pugui passar allà dins!

3 - Havíeu vist mai fer ràdio des de la cabina d'un camió? Els del Popap sempre busquen les tendències a la xarxa, però qui sap si han descobert una nova manera de fer ràdio... De 13 a 14, Mariola Dinarès farà el vermut des del camió de l'oient Toni Martínez Cabrillana, a la plaça de l'Ajuntament de Pont de Molins, a l'Empordà.

4 - I, a l'hora de dinar i de l'informatiu, marxarem cap a les Franqueses del Vallès. Òscar Fernández i Empar Moliner, que són molt nostrats i il·lustrats, faran el Catalunya migdia des de la llibreria L'Espolsada. Hi ha un lloc millor per fer la tertúlia i el cafè que envoltats de bona literatura?

5 - Roger de Gràcia està cansat de cuinar per als altres a TV3 i vol anar a berenar a casa d'un oient i que el serveixin. I com que mai ha estat a l'Horta de Lleida, ha decidit que, de 16 a 19, l'Estat de Gràcia anirà a casa de l'oient Núria Martínez, que més val que tingui el rebost ben ple, perquè el Roger no perdona!

6 - I, quan ja sigui fosc, els del Tot costa agafaran l'avió cap a París, on l'endemà el Barça juga contra el PSG. Sònia Gelmà i Jordi Costa faran la prèvia del partit de Champions a casa d'un oient que viu allà.

7 - A partir de les 21, el Catalunya vespre serà al Penedès. Kílian Sebrià i Sílvia Cóppulo faran l'informatiu i l'anàlisi de l'actualitat des de casa de l'oient Jordi Graell, al Vendrell. Es posaran el davantal i faran una truita de patates per sopar?

8 - El Dia Mundial de la Ràdio acabarà amb El Club de la Mitjanit de Francesc Garriga estirat com a cal sogre al sofà d'un dels oients de Barcelona que els ha convidat.

I, per escalfar motors, el dia abans, 12 de febrer, El suplement capgirarà el format de la celebració i, en lloc d'anar a casa dels oients, convidarà els oients a casa de Ricard Ustrell, que ha convidat tanta gent a Sabadell que haurà de fer el programa des del terrat! 

El Tot gira, de David Clupés, també s'hi afegeix i entrarà a casa d'Antoni Bassas, a Barcelona.

Agraïm immensament les propostes que hem rebut i esperem poder venir a casa vostra en pròximes edicions del Dia Mundial de la Ràdio.

Anar al contingut