Els canals de TV3 milloren la cobertura i la qualitat arreu del territori

El 3 de novembre TV3 farà uns canvis en els paràmetres de difusió per millorar la cobertura del senyal dels seus canals de TDT. Aquests canvis poden afectar alguns receptors de les demarcacions de Tarragona, Lleida i Girona.

La millora de les emissions, com a conseqüència del canvi en el transport del senyal que es farà via satèl·lit, permetrà ampliar la recepció òptima de TV3HD, 3/24, Super3/33, Esport3; els serveis de subtitulació, audiodescripció i botó vermell; el senyal de TDT de les emissores de Catalunya Ràdio, i les emissions d’IB3, en el marc de la reciprocitat de les televisions públiques amb les Illes Balears.

Aquesta actuació pot fer necessari que alguns receptors requereixin una ressintonització i/o reubicació ens els botons del comandament del televisor.

Si a partir del 3 de novembre el senyal de qualsevol dels canals de Televisió de Catalunya a les comarques de Girona, Tarragona o Lleida es deixa de veure amb normalitat, en la majoria dels casos caldrà fer-ne la cerca en la guia de programació i reubicar-los en el lloc desitjat del comandament. En el cas de no trobar-los, caldrà fer una ressintonització del televisor i una posterior reubicació dels canals en el lloc desitjat del comandament.

Per resoldre qualsevol dubte, podeu adreçar-vos al Servei d’Atenció a l’Audiència de la CCMA.

com resintonitzar el televisor