Marta Romagosa.
Marta Romagosa

Marta Romagosa, nova presentadora de l'informatiu "Catalunya al dia"

La periodista Marta Romagosa és la nova directora i presentadora de l'informatiu territorial "Catalunya al dia", de Catalunya Informació, que comença el dilluns 16 de setembre i que en aquesta nova etapa s'emetrà de dilluns a divendres, de 13 a 14 h.

"Catalunya al dia" és un informatiu de quilòmetre zero de Catalunya Informació, pensat per connectar els oients, encara més, al territori. Sense oblidar el pols de l'actualitat general, l'espai buscarà a partir de dilluns, 16 de setembre, a les 13.00, amb direcció i presentació de Marta Romagosa, explicar amb profunditat què passa en l'entorn més pròxim; des de les activitats polítiques, socials i econòmiques dels pobles i ciutats de Catalunya, fins als problemes dels barris, passant per la cultura feta des de les entitats. Per fer-ho, compta amb un equip tècnic i humà de corresponsals desplegats arreu del país amb els quals arribarà a tots els racons de les comarques de Girona, Barcelona, Tarragona, Lleida, les Terres de l'Ebre, els Pirineus i la Vall d'Aran.

Marta Romagosa (Cornellà de Llobregat, 1967) és periodista i escriptora. Treballa a Catalunya Ràdio des de l'any 1991. Ha estat editora del "Catalunya matí", del "Catalunya vespre" i de l'informatiu del migdia, cap de cultura dels Serveis Informatius, realitzadora de programes com "El mirall" o "L'opció personal", i durant anys ha format part de l'equip d'"El matí de Catalunya Ràdio". En l'anterior temporada, presentava les notícies cada matí a Catalunya Informació. El 2011 va rebre el premi Ràdio Associació de Catalunya a la millor professional. El 2017 es va estrenar en la ficció amb el volum de relats "Tots els noms del desig". El 2018 va publicar "22 homes i un desig" i aquest setembre ha publicat "La Polaroid i altres relats" (tots tres, a l'editorial Rosa dels Vents).

 

catradio.cat

Anar al contingut