DILLUNS, A LES 6.00

"El matí de Catalunya Ràdio" connectarà en directe amb el CaixaForum el primer dia d'obertura de portes

Dilluns, 1 de juny, "El matí de Catalunya Ràdio" continua analitzant la situació després de la crisi del coronavirus. En aquest cas, ho farà parlant del consum informatiu durant la pandèmia. El programa també connectarà en directe amb el CaixaForum, el primer museu de Barcelona que dilluns estarà obert al públic.

Com cada dia, a les 7.30, entrevista al doctor Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic, per seguir l'evolució de la pandèmia.

A partir de les 8.50, tertúlia amb Joan B. Culla, professor d'Història Contemporània de la UAB; Montserrat Nebrera, professora de Dret Constitucional a la UIC; Jaume Roures, soci gestor de Mediapro, i Gemma Ubasart, professora de Ciència Política a la Universitat de Girona.

Cap a les 10.05, el programa farà una anàlisi del consum informatiu durant la pandèmia, així com de la desinformació i les notícies falses. Per fer-ho comptarà amb Daniel Innerarity, catedràtic de Filosofia Política, i Roger Loppacher, president del Consell de l'Audiovisual de Catalunya, amb qui també commemoraran els 20 anys del Consell.

A les 11.05, connexió amb Marta Vives, que es desplaçarà fins al CaixaForum, el primer gran museu de la ciutat de Barcelona que dilluns obre portes després de la pandèmia.

Després, a les 11.15, arribarà la secció "Lecturàlia", l'espai dedicat als llibres, les lletres i la literatura, amb els escriptors Màrius Serra i Enric Gomà. L'espai inclourà una entrevista a Anna Ballbona, escriptora que presenta "No soc aquí", 5è Premi Anagrama de novel·la. A continuació, l'espai "Músiques confinades", seguit de "Time out", amb Carme Lluveras.

A partir de les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee.  

"El matí de Catalunya Ràdio", dirigit i presentat per Mònica Terribas, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a dotze del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio
Anar al contingut