Xavi Hernández
Xavi Hernández, durant un partit de l'Al-Sadd
Barça

Xavi: "Encara no és el moment de tornar al Barça"

L'excapità blaugrana descarta un retorn immediat, però manté el seu objectiu de tornar algun dia fent equip "amb gent vàlida que coneix a la casa, com Jordi Cruyff o Carles Puyol"

Actualitzat

"Encara no és el moment de tornar al Barcelona", considera Xavi Hernández, l'excapità blaugrana i actual entrenador de l'Al-Sadd de Qatar. "Al gener els vaig dir que no era el moment (de convertir-se en l'entrenador del seu antic club), i ara no m'han contactat", afegeix. El de Terrassa descarta així la seva arribada al club català de cara a la pròxima temporada en una entrevista al diari El País en què diu respectar "molt" Quique Setién, actual tècnic del Barça. "Té un manual de joc molt semblant al que el Barcelona necessita, que és el cruyffisme, una altra cosa és que els resultats acompanyin", opina

Xavi continua amb l'objectiu de "seguir adquirint experiència", encara que admet que per a ell "seria un privilegi entrenar algun dia a Barcelona, ​​amb un equip de somni, amb Jordi Cruyff, Carles Puyol i alguns jugadors actuals. M'agradaria fer un equip amb gent vàlida que coneix la casa, gent de la meva confiança i de la meva corda".

Preguntat per la fórmula de Leo Messi de renovar any a any, el terrassenc respon que "s'ho ha guanyat; clàusula automàtica. Messi necessita el Barça, i el Barça necessita Messi. Han de fer-lo feliç, perquè amb Leo Messi content guanyaran més títols". Va afegir que manté "una gran amistat" amb el jugador argentí i que el respecta "molt" perquè "és un animal competitiu, sempre vol guanyar, i des de fa deu anys és el millor futbolista del món". Per això desitja que "tant de bo" puguin tornar a trobar-se "a nivell professional".

Anar al contingut