Esports

Una nena de 15 anys porta en bicicleta el seu pare durant 1.200 km

La federació de ciclisme del seu país li ofereix provar amb l'equip nacional

Xavier Bonastre i ThióActualitzat

1.200 quilòmetres recorreguts en 7 dies, portant el seu pare al darrera. És una mitjana de 171 quilòmetres diaris. A més, fets amb una bicicleta de pa sucat amb oli, pràcticament sense avituallaments i amb una calor asfixiant. L'heroina es diu Jyoti Kumara i només té 15 anys.

"Hem vingut de Gurgaon, un barri de Nova Delhi. He portat el meu pare perquè va tenir un accident. L'he portat amb la meva bicicleta."

Quan es va decretar el confinament total pel coronavirus a Nova Delhi, Jyoti Kumara va decidir fer el llarguíssim desplaçament fins al seu poble perquè amb el seu pare -sense feina i per tant, sense recursos- "hauríem mort de gana", assegura.

La seva increïble gesta la van recollir els mitjans de l'Índia i ha fet que la Federació de Ciclisme del país li hagi ofert provar-ho amb l'equip nacional. La seva resistència ha sorprès tothom. Ella, però, només vol poder completar els seus estudis. La federació de ciclisme ha assegurat que l'ajudarà també en la seva formació acadèmica.

L'aventura de Jyoti Kumari ha ultrapassat les fronteres: la filla del president dels Estats Units, Ivanka Trump, va expressar-li la seva admiració amb un tuit.

Una història de superació i d'amor que ha captivat milions de persones a tot el món.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut