Futbol

Tracte de favor a Florentino en el retorn del Reial Madrid a Granada

El Confidencial informa que l'equip blanc va poder tornar de matinada des de Granada gràcies a una ampliació extraordinària de l'horari de l'aeroport

Redacció Esport3Actualitzat

Amb el calendari comprimit de Lliga poder descansar les hores pertinents entre partit i partit, no és un tema menor. Segons informa El Confidencial, els jugadors van poder dormir a casa després de jugar contra el Granada gràcies a un permís que hauria arribat del Ministeri de Foment a través d'Aena, l'entitat que gestiona els aeroports.

La terminal única de l'aeroport Federico García Lorca Granada-Jaén obre les portes a les 5.00 i tanca a les 23.45, com indica la seva pàgina web. La sortida del vol xàrter de l'equip blanc va ser cap a quarts de dues, ja que el partit va acabar a les 12 de la nit, i l'equip es va desplaçar de l'estadi a l'aeroport.

Aquesta mesura excepcional, segons indica El Confidencial, hauria estat possible gràcies a la mediació del president del Madrid, Florentino Pérez, per facilitar uns horaris més adients de recuperació dels seus jugadors. El Madrid ha de jugar aquest dijous a les nou del vespre el penúltim partit de Lliga contra el Vila-real.

Els aeroports poden fer, i han fet, excepcions als seus horaris marcats, però es dona la circumstància que en cap de les nou jornades de Lliga disputades s'ha donat aquest permís, tot i que a El Confidencial li consta que altres equips haurien demanat l'ampliació d'aquest horari.

ARXIVAT A:
Reial Madrid
Anar al contingut