BARÇA

Shakira renya Pedro Sánchez per les normes estrictes amb els nens durant el confinament per la crisi del coronavirus

La cantant colombiana, parella de Gerard Piqué, demana més comprensió al govern amb els nens durant el període de confinament

Actualitzat

Des que el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha decretat l'estat d'alarma han estat molts els famosos, populars, celebrities i influencers que han fet seu el hastag #joemquedoacasa amb ganes de donar exemple del que cal fer mentre duri la crisi provocada per la pandèmia del coronavirus.

La cantant colombiana i parella de Gerard Piqué, a través del seu compte d'Instagram, s'ha volgut solidaritzar amb la situació que viuen les parelles amb nens petits residents en vivendes sense espais exteriors i ha denunciat el greuge comparatiu amb els que surten a passejar el gos tot sovint.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Conociendo la situación de padres con niños pequeños en este difícil periodo de cuarentena, empatizo con aquellos que no cuentan con un espacio exterior o balcón para que sus niños respiren aire puro. Si está permitido salir a pasear perros o a adultos a comprar, habría que pensar en una solución que otorgue este mismo derecho a los niños quienes necesitan del sol y el aire para su salud física y mental. Urgiría al Gobierno a que considere una política que permita a un adulto encargado sacar a un niño a pasear, aunque sea sujeto a las restricciones que los expertos consideren y respetándose las normas de distanciamiento y sanidad. Los niños están siendo verdaderos campeones en este drama social y debemos pensar en su bienestar.

A post shared by Shakira (@shakira) on

 

Com es pot llegir en els comentaris al post publicat, hi ha hagut seguidors que han apludit la valentia de Shakira de plantar cara en un moment i en un assumpte tan delicat com la salut i altres l'han criticat durament.

La cantant colombiana va explicar ja fa dies que aprofitaria aquests dies de confinament per compondre música mentre el seu company, Gerard Piqué, no pot ni anar a entrenar-se. Piqué, també a través de les xarxes socials, ha tingut un gest solidari per lluitar contra la pandèmia del coronavirus.

 

 

Precisament Piqué, és un dels que a través de les xarxes socials ha explicat l'acord entre plantilla i club per afrontar la rebaixa salarial dels jugadors mentre duri l'estat d'alarma.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anar al contingut