FUTBOL

Setién: "M'encantaria entrenar Neymar"

L'entrenador del Barça, en una entrevista a Bein Sports International, s'ha referit també a les paraules de Messi sobre la Champions i ha reiterat que veu l'equip capacitat per guanyar-la

Redacció Esport3Actualitzat

Quique Setién ha concedit una entrevista a Bein Sports International i ha repassat diversos aspectes relacionats amb l'actualitat blaugrana. L'entrenador del Barça ha parlat, per exemple, de les paraules de Messi fa uns dies en què deia que potser Setién no havia entès bé el missatge sobre el nivell de joc exhibit fins abans de l'aturada i les possibilitats de guanyar la Champions. El tècnic cantàbre ha reiterat que ell veu la plantilla capacitada per aixecar el màxim trofeu europeu:

És un tema que ha generat cert debat pero jo crec que els dos sabem el que volem dir. La realitat és que els dos estem convençuts que volem i podem guanyar la Champions. És veritat que sempre s'han de millorar coses però no hi ha dubte que els dos estem convençuts que l'equip té matèria prima suficient per guanyar la Champions.

Setién també ha estat preguntat sobre un possible retorn de Neymar al Barça.

Evidentment que m'agradaria poder entrenar algun dia a Neymar, només faltaria... Pero com a qualsevol altre gran jugador. Estem parlant d'un nivell que.... sortosament jo ja he pogut fer realitat un dels meus somnis, que era entrenar en Leo, el millor jugador del món. El que hagi de passar ja es veurà, però n'estaria encantat, evidentment.

L'entrenador del Barça també ha fet referència a qui el seu ajudant, Eder Sarabia, va batejar com el "fitxatge del confinament", Luis Suárez.

No està del tot recuperat. Està treballant ja amb el grup, i fa pràcticament el mateix que fan els seus companys, però se'l veu encara mancat de ritme i de confiança. Porta força temps aturat, ha passat per una operació i l'aturada n'ha frenat la progressió. Veurem com estarà quan comencem a jugar. Ho haurem d'anar veient.

Setién ha assegurat que tindrà problemes per confeccionar l'alineació del primer partit, al camp del Mallorca, perquè tots els seus jugadors, diu, han tornat a la feina amb una actitud espectacular.

Els entrenaments estan sent molt estimulants, estem molt contents de com han arribat els jugadors i de la il·lusió i les ganes que hi estan posant. Tot i que ara la feina és bàsicament fisica, ja hem començat a tocar més la pilota i estem molt satisfets amb la seva actitud

L'entrenador blaugrana ha estat més criptic quan li han preguntat pels noms que s'estan relacionant amb el Barça de cara a la propera temporada, com Pjanic i Lautaro. Dels dos ha dit que són grans jugadors, amb el nivell necessari per jugar al Camp Nou.

Setién també s'ha referit al futur de jugadors que, en canvi, podrien entrar en alguna operació d'intercanvi, com és el cas del brasiler Arthur, que fa uns dies va deixar clar que no te cap intenció de marxar.

Del futur dels jugadors no en tinc res a dir. Estic molt centrat en tot el que tenim per davant. Necessitare tots els jugadors perquè no sabem com es desenvoluparà tot plegat quan es reprengui la competició.Queden molts partits per jugar. No podem estar especulant amb aquests temes. Jo compto amb tots i espero que tots estiguin en condicions de rendir al màxim en els partits que queden

L'entrenador del Barça també s'ha referit a les situacions de Dembélé i Umtiti, i els ha definit com dos jugadors absolutament recuperables.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut