BARÇA

Setién: "L'ús del VAR desconcerta. S'haurien d'unificar els criteris d'aplicació"

El tècnic blaugrana encara conserva esperances de guanyar la Lliga i manté que no s'ha sentit qüestionat

Redacció Esport3Actualitzat

L'entrenador del FC Barcelona, Quique Setién, ha comparegut aquest dimarts en roda de premsa, en la jornada prèvia al derbi al Camp Nou. És un dels enfrontaments més desequilibrats dels últims anys, amb els blaugrana segons i els blanc-i-blaus últims. De fet, el partit pot certificar el descens matemàtic de l'Espanyol a Segona Divisió.

La realitat és que tots els derbis no tenen res a veure amb el moment de l'equip o amb la classificació. Es tracta de donar-ho tot perquè és un partit molt important per a molts jugadors. Serà un partit amb molta emoció, tot i la situació dels uns i dels altres a nivell esportiu.  Són partits amb molta incertesa.  No podem dir que sigui el Barça el que enviï l'Espanyol a Segona. Si passa, serà la conseqüència d'un procés molt llarg durant tota la Lliga.

A Setién li han preguntat per les paraules de Josep Maria Bartomeu a Catalunya Ràdio, on el president blaugrana ha reiterat la confiança en la figura del tècnic càntabric.

Abans del partit a Vila-real tampoc tenia la sensació que les coses podien canviar ràpidament. Ja tinc superat de fa temps aquests moments del futbol, el circ en què vivim immersos. Simplement em limito a fer la meva feina. Tinc la constància que al club estan contents amb la feina que fem. Nosaltres, en bona mesura, també. No visc al dia ni valoro la situació per una victòria o per una derrota puntual. Miro de veure les coses amb perspectiva.

L'entrenador del Barça també s'ha referit a les crítiques de Bartomeu cap a la gestió del VAR.

No em sembla malament que algú manifesti la seva opinió, sempre que sigui amb respecte. I crec que el president ho va fer així.  La realitat és que hi ha situacions que a tots ens estranyen en la utilització del VAR. La mateixa acció a vegades es revisa i en d'altres ocasions, no. Tenim una eina extraordinària, però no s'està utilitzant de manera unificada. Això s'hauria d'aclarir perquè pot arribar a desconcertar

Setién ha enviat un missatge d'il·lusió i optimisme a l'aficionat blaugrana, sobre les possibilitats de revalidar el títol de Lliga.

És evident que la podem guanyar.  Les matemàtiques així ho diuen. No és fàcil però hem de mantenir l'Esperança. No hem de mirar gens què fa el rival. Ens hem de centrar en la nostra feina, mantenir i allargar en el temps les coses que fem bé i corregir les que no fem correctament. Intentarem guanyar tots els partits. No crec que l'equip hagi jugat malament. No ens podem regir només pel resultat. Hi ha partits que no hem guanyat, però en què hem jugat molt bé.

L'entrenador del Barça ha explicat també que va mantenint converses amb la direcció esportiva de cara a la planificació de la temporada que ve. Abans de la roda de premsa, el Barça ha donat a conèixer la llista de convocats per al partit contra l'Espanyol. Són els mateixos que van viatjar a Vila-real.

 

 

ARXIVAT A:
Quique Setién
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut