Bàsquet

Sergi Llull rebaixa tensions després de les seves crítiques als fitxatges del Barça de bàsquet

Tot va començar dimarts, quan el base del Madrid va escriure a Twitter un "Quin festival" i dues icones de bitllets fent referència a l'anunci del fitxatge de Nick Calathes pel Barça de bàsquet

Redacció Esport3Actualitzat

El culebrot continua. Sergi Llull ha volgut matisar les seves paraules respecte a la inversió que està fent enguany el FC Barcelona de bàsquet, després de la presentació del seu nou jugador, Nick Calathes. Ho ha fet amb aquest missatge a Twitter:

Tot va començar dimarts, quan el base del Madrid va escriure a Twitter un "Quin festival" i dues icones de bitllets fent referència a l'anunci del fitxatge de Nick Calathes pel Barça de bàsquet.

El tuit es va fer viral i va provocar diverses reaccions, com la d'Albert Soler, el director de l'Àrea d'Esports Professionals del Barça, que en la presentació del jugador va voler contestar a Sergio Llull. Albert Soler va assegurar que "tot i tenir menys diners, la plantilla no quedarà afectada des del punt de vista competitiu" tot i que això comporti "estalviar en altres conceptes, com en viatges".

Anar al contingut