Sarunas Jasikevicius ha enviat un missatge a l'afició del Palau Blaugrana (@FCBbasket)
Bàsquet

Sarunas Jasikevicius: "Estic molt il·lusionat i molt content per tornar al Barça"

El tècnic lituà s'ha compromès per tres temporades per emprendre una nova etapa després de la marxa de Pesic i ja ha enviat el seu primer missatge a l'afició del Palau Blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha confirmat les informacions que havien circulat en les últimes hores i ha anunciat la contractació de Sarunas Jasikevicius com a entrenador de la secció de bàsquet per tres temporades. 

Jasikevicius s'ha mostrat aquest dijous "molt il·lusionat" per tornar al Palau Blaugrana per dirigir les tres pròximes temporades al Barça, amb el qual va guanyar una Eurolliga, dues Lligues ACB i tres Copes del Rei com a jugador.

"Estem tots molt il·lusionats amb aquest nou capítol de la meva carrera. Estic molt content per tornar a Barcelona i espero veure-us pel Palau. Moltes gràcies, 'visca el Barça i visca Catalunya'", ha afirmat, dirigint-se als aficionats, en un vídeo difós pel club blaugrana a través de les seves xarxes socials.

El tècnic lituà del Zalgiris estava negociant amb el Fenerbahçe per cobrir la marxa de Zeljko Obradovic, però estava esperant una possible oferta del Barça per prendre una decisió. Les negociacions s'han tancat de manera molt ràpida, menys de 48 hores després que l'equip va perdre la final de la Lliga ACB, i menys de 24 hores després d'anunciar-se la marxa del fins ahir responsable de l'equip, Svetislav Pesic

 

No és la primera vegada que el Barça s'interessa per la contractació de Jasikevicius, un dels jugadors que va deixar empremta al Palau Blaugrana. Ara sembla que la situació és diferent i Saras arribarà per fer-se càrrec d'un equip competitiu després de la gran ionversió que es va fer l'estiu passat, començant per un exNBA com Nikola Mirotic. 

 

ARXIVAT A:
ACBEurolliga
Anar al contingut