Motor

S'ajorna el Gran Premi de Catalunya de motociclisme

L'organització del Mundial anuncia la suspensió de dos Grans Premis més i retarda l'inici del Mundial de MotoGP fins al 21 de juny

RedaccióActualitzat

Dorna, l'empresa organitzadora del Mundial de motociclisme, ha acordat, juntament amb la Federació Internacional de Motociclisme (FIM), l'ajornament de dos Grans Premis més, el d'Itàlia, previst per al 31 de maig, i el de Catalunya, que s'havia de disputar al Circuit de Barcelona-Catalunya del 5  al 7 de juny. 

D'aquesta manera, el Mundial de MotoGP no començarà com a mínim fins al Gran Premi d'Alemanya, previst per al 21 de juny al circuit de Sachsenring. En el cas de Moto2 i Moto3, ja van disputar la prova inaugural a Qatar.

D'aquesta manera, ja són quatre els Grans Premis suspesos que encara no tenen data de celebració, després que la setmana passada es decidís ajornar també les curses d'Espanya i de França. A més a més, tres Grans Premis més (els de l'Argentina, els Estats Units i Tailàndia) ja es van reprogramar. L'organització espera poder oferir un nou calendari aviat, en la mesura que la pandèmia ho permeti.

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut