Espanyol

Rufete: "Hem de mantenir l'orgull i treure el millor de nosaltres"

El tècnic de l'Espanyol ha demanat als seus futbolistes en la roda de premsa prèvia al partit que juguin el derbi del Camp Nou amb la màxima responsabilitat pel que representa el club i la seva història

Redacció Esport3Actualitzat

L'Espanyol afrontarà la visita al Camp Nou amb l'obligació de guanyar per evitar el descens matemàtic a Segona Divisió. Tot i la situació dramàtica i desesperada, el tècnic blanc-i-blau Francisco Joaquín Pérez Rufete ha demanat als seus futbolistes en la roda de premsa prèvia al partit que juguin amb la màxima responsabilitat pel que representa el club i la seva història.

"Cal seguir defensant amb responsabilitat aquest escut perquè representem molta gent, per història i perquè jugarem un derbi. Hem de mantenir l'orgull. Representem una grandíssima afició i un club molt gran. Hem de treure el millor de nosaltres."

Rufete també ha assegurat que ara mateix només el preocupa el present i no que pot passar els pròxims dies un cop es confirmi la pèrdua de la màxima categoria del futbol espanyol.

"És dels moments més tristos, però lluitarem i després ja tindrem temps de parlar. Ara hem de lluitar per l'escut i per la nostra afició. Cal remar molt i aixecar-se."

Per l'entrenador blanc-i-blau que el descens pugui ser al Camp Nou és del tot secundari i admet que el que li fa mal és un descens que marcarà un dels punts més baixos en la història de l'Espanyol.

"La nostra motivació és doble: el derbi i l'optimisme de defensar què és l'Espanyol en un derbi, i n'hem parlat avui i ho farem demà. L'actitud i les formes són innegociables."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut