Espanyol

Rufete: "Assumeixo la meva responsabilitat, però no és fàcil estar en aquesta situació"

L'entrenador de l'Espanyol s'ha mostrat comprensiu amb les crítiques de la grada, però també ha volgut manifestar que no és fàcil per a ningú "estar en aquesta situació"

Redacció Esport3Actualitzat

L'entrenador de l'Espanyol, Francisco Joaquín Pérez, 'Rufete', ha afirmat aquest diumenge, després de la derrota contra l'Eibar a l'RCDE Stadium (0-2), que assumeix la seva "responsabilitat" i ha assenyalat que "no és fàcil estar en aquesta situació":

"Amb tota la humilitat que pugui tenir, estic donant la cara pel club i pels jugadors. Fa 30 anys que estic en aquest món. Ho he fet i ho tornaria a fer perquè crec en el projecte i en els jugadors. Ens queda una setmana per acabar de la millor manera possible."

Qüestionat per si se sent capacitat per seguir al capdavant de la parcel·la esportiva de club, Rufete s'ha mostrat comprensiu amb la grada:

"Entenc l'allau de crítiques. Intento fer-ho el millor possible. Aquesta situació no és fàcil per a ningú, aquesta és la realitat."


Pel que fa al partit contra l'Eibar, l'entrenador s'ha mostrat resignat:

"Hem perdut amb dos penals. Quan ho intentes i no te'n surts, en la situació que estem, sobretot la frustració es multiplica per dos. Hem d'intentar revertir la situació en els pròxims dos partits."

El tècnic, d'altra banda, ha valorat positivament l'aportació dels jugadors del planter en aquest tram final de curs:

"Han anat entrant jugadors, gent jove perquè vagin agafant experiència. Ningú volia aquesta situació, però segur que en el que queda de temporada podran aportar coses bones al club".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut