Barça

Rakitic: "Hem deixat de passar la pilota a un mur"

El migcampista croat del Barça valora positivament el retorn dels entrenaments en grup i creu que l'èxit d'Alemanya és el camí a seguir

Jordi GrauActualitzat

La ciutat en fase 0,5, l'entrenament, en fase tres del protocol de la Lliga. Dos grups separats de 10 jugadors cadascun i la pilota pel mig. Han tornat els rondos a la Ciutat Esportiva i el croat Ivan Rakitic s'ha mostrat molt content de recuperar les sensacions després de superar la fase dels entrenaments individuals.

"Avui era el primer entrenament en grups de deu i ha anat molt bé. Estava amb moltes ganes de poder sentir-me futbolista de nou i deixar de banda els entrenaments individuals. Tenia ganes de poder fer rondos, no haver de passar la pilota a un mur, sinó a un company. Sentir la gespa, l'adrenalina es nota una altra vegada."

Rakitic ha estat pendent el cap de setmana del retorn de la lliga alemanya i ha pogut parlar amb excompanys seus.

"Fa una mica de pena per com ha tornat, sense públic. Però ha tornat el futbol. Ha anat tot molt bé a Alemanya i, tant de bo, els poguem seguir."

Avancen els protocols, però no es relaxen les mesures higièniques. El president de la Lliga, Javier Tebas, pateix més per la vida ordinària que per la pràctica del futbol.

"Ara ja quan estem en fase 1 en la majoria de les comunitats autònomes, es poden fer més coses i hi ha més perill de contagi. Però també quan es passa a la fase 1 és perquè els contagis són menors. A nosaltres, en els entrenaments, es gairebé impossible que hi hagi cap contagi amb totes les mesures que hem pres."

Tebas insisteix en el 12 de juny per reprendre la competició, sempre, és clar, que el Ministeri de Sanitat ho permeti.

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut