Barça

Rakitic es mostra dolgut amb Bartomeu perquè no li ha trucat per aclarir-li el seu futur

El croat diu en declaracions a la Cadena COPE que no es veu en una operació d'intercanvi perquè Lautaro vingui al Barça i insisteix que vol acabar el seu contracte al club català

Laura BruguésActualitzat

Ivan Rakitic s'entrena aquests dies a la Ciutat Esportiva sabent que durant el confinament el seu nom ha sonat amb força i ha tornat a ocupar portades com a candidat per marxar del Barça. Diu que n'està tip i es mostra dolgut amb el president Bartomeu perquè no li ha trucat per aclarir-li res en unes declaracions al programa "El Partidazo" de la Cadena COPE. "De moment no hem parlat i no tinc cap notícia", ha indicat Rakitic, que ha afegit amb ironia que "encara pot trucar [Bartomeu], potser ens escolta i demà em truca". En aquest sentit, el croat no ha amagat que "seria bonic està sempre en contacte i parlar de tot en general".

El croat s'ho agafa amb resignació: "Això no és només en els últims mesos, ja porto dos o tres anys en la mateixa situació i m'hi he acostumat una mica, perquè no és res nou". Sobre els insistents rumors de la seva sortida de Barça, Rakitic també indica que "m'hauria agradat que el president o Abidal o qui fos hagués sortit a dir que no hi havia res a dir".

El Barça sap que si vol fer diners amb Rakitic l'ha de vendre aquest estiu, perquè l'any que ve acaba contracte i marxaria gratis. El migcampista no es veu entrant en una operació d'intercanvi, perquè Lautaro vingui al Barça. "Si jo haig de jugar un paper important en tot això, està bastant complicat el tema, no funciona gaire bé", ha puntualitzat Rakitic i sobre aquesta qüestió de possible intercanvi per Lautaro ha afegit que "no tinc cap notícia al respecte ni cap pensament en aquest sentit".

Rakitic insisteix que vol acabar el contracte amb el Barça i que després ja pensarà quan torna a Sevilla, un altre dels seus desitjos.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut