Pol Espargaró haurà de triar entre ser el número 1 a KTM o el company de Marc Márquez a Honda (@polespargaro)
Motor

Pol Espargaró, en el punt de mira de Repsol Honda

L'equip japonès el vol de company de Marc Márquez, fet que deixaria Àlex Márquez fora de l'equip

Xavier GuillénActualitzat
Les motos están parades, però el mercat de pilots está mes mogut que mai de cara al 2021. I, en aquest ball de fitxatges, Pol Espargaró és la parella més desitjada. D'una banda, per la seva actual marca, KTM, que el vol renovar, ja que aquest 2020 acaba contracte. De l'altra, pel poderós equip oficial Honda. La marca japonesa el vol com a company de Marc Márquez. Pol Espargaró té les dues ofertes sobre la taula. No hi ha negociacions en marxa, ni acords verbals, però en Pol aviat haurà d'apostar per una de les dues: o seguir a KTM, on és el pilot número 1, o marxar a Honda, al costat d'en Marc.

Si això passa, Àlex Márquez no tindria lloc a l'equip per al 2021 i Honda el podria col·locar a l'escuderia satèl·lit de l'italià Cecchinello, amb una Honda oficial.

Però no s'acaben aquí els moviments, sempre pensant en el pròxim any. A Ducati encara no han renovat Andrea Dovizioso, el pilot subcampió de les últimes temporades. Sí que han contractat l'australià Jack Miller i deixen fora Danilo Petrucci. Això permetrà l'arribada de Jorge Martín al segon equip de Ducati. Si en Pol ha encès el mercat, el seu germà Aleix també està en el punt de mira, en el seu cas perquè està a punt de renovar per Aprilia.
Anar al contingut