Motor

Nani Roma demana ulleres d'anar en moto per al personal dels hospitals

Santi PadróActualitzat

El pilot de Folgueroles ha fet una crida entre els seus companys perquè portin les seves ulleres d'anar en moto als hospitals i centres mèdics i que serveixin per protegir aquells que estan en els llocs de més risc.

"Gent que està en la primera línia i el que fa és meravellós, hi deixa la vida per nosaltres i per desgràcia tenen molt poc material. Em cago en tot, a veure si entre tots trobem material."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

con la idea de @josebutron17 de ayer, vi que tenia muchisimas gafas en casa... en un momento dos centros cerca d casa ya me han pedido y se las he llevado...igual entre varios pilotos pros o gente que hace Enduro o Mx podemos ayudar a estos centros cerca de nuestras casas... gente q esta a primera linia y lo que hace es maravilloso,se deja la vida por nosotros y por desgracia tienen muy poco material!!😡😡😡 me cag....en todo!!!! vamos entre todos si encontramos material!!💪💪💪 @josepgarcia26 @25ivancervantes25 @marcmarquez93 @alexmarquez73 @laiasanz_85 @scott_espana @ride100percent saludos y animos a todos!!💪💪💪👍👍👍❤️

A post shared by Nani Roma 🏆🏁 (@naniroma_oficial) on

 

A partir d'una idea del també pilot José Butrón -13 vegades campió d'Espanya de motocròs-, Nani Roma vol involucrar el màxim de motoristes en una iniciativa que pretén ajudar els professionals sanitaris d'aquells centres que hi hagi a prop de casa, i fa una crida a altres pilots, com Iván Cervantes, Laia Sanz i els germans Marc i Àlex Márquez, perquè també hi col·laborin.

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut