Messi va rebre una forta puntada de Kalidou Koulibaly
Messi va rebre una forta puntada de Kalidou Koulibaly
Barça

El Barça confirma que Leo Messi té una forta contusió al turmell esquerre

Tot apunta que el jugador estarà disponible per als quarts de final de la Champions League contra el Bayern; l'equip viatjarà a Lisboa el dijous 13 d'agost, al matí

Redacció Esport3Actualitzat

No hi ha preocupació en el FC Barcelona per l'estat físic de Leo Messi, que va patir una forta contusió per part de Kalidou Koulibaly, central de Nàpols, i després de ser examinat aquest diumenge a la Ciutat esportiva tot apunta que estarà disponible per als quarts de final de la Champions contra el Bayern de Munic a Lisboa (divendres, 14. 21.00 hores).

Messi va rebre un fort cop de Koulibaly al turmell esquerre, en una jugada que va significar el penal que va generar el 3-0 dels blaugrana contra el Nàpols.

L'equip blaugrana s'ha entrenat aquest diumenge en una sessió de recuperació i no tornarà a entrenar-se fins dimarts que ve (9.30 hores). Dijous 13 d'agost, al matí, és el dia que l'equip viatjarà a Lisboa.

Els blaugrana s'instal·laran a prop de la plaça del Marquès de Pombal, a pocs quilòmetres de distància tant de l'estadi Da Luz (escenari del partit contra el Bayern) com de l'estadi José Alvalade.

Cada un dels vuit equips que participaran en la fase final de la Champions quedaran instal·lats en un hotel únic. Els barcelonistes s'entrenaran el mateix dijous a l'estadi Da Luz.

 

 


 

Anar al contingut