Barça

Messi es perd el segon entrenament consecutiu amb el Barça

El Barça va restar importància a l'absència del davanter argentí en l'entrenament de dimecres, i aquest divendres s'ha repetit la situació

Jordi Grau/Eloi SansaActualitzat

Encara és d'hora per saber si Leo Messi estarà totalment a punt per al primer partit del Barça a la represa de la Lliga, al camp del Mallorca el dissabte 13 de juny. El capità del Barça tampoc s'ha entrenat amb els seus companys en la sessió d'aquest divendres, i ja van dos entrenaments consecutius en què no pot prendre part per unes molèsties als adductors de la cama dreta, segons una informació desvelada per TV3.

 

D'acord amb el club, l'absència de Messi de l'entrenament de dimecres estava prevista i era perquè el jugador feia treball específic de recuperació muscular. Després de la sessió d'aquest divendres, en canvi, el club sí que ha comunicat una lesió del jugador: en concret, una petita contractura al quàdriceps de la cama dreta, tot i que ha matisat que la previsió és que en els pròxims dies s'entreni amb la resta del grup. En la sessió d'aquest divendres també ha fet treball específic Ansu Fati. 

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut