Marc Márquez en una imatge posterior a la primera operació a l'húmer (EFE)
MotoGP

Marc Márquez passa pel quiròfan menys de dues setmanes després de la primera intervenció

Redacció Esport3Actualitzat

Menys de dues setmanes després de passar pel quiròfan per operar-se de l'húmer, Marc Márquez ha necessitat una segona intervenció aquest dilluns perquè s'han detectat danys a la placa de titani que havia de fixar l'os del pilot català. La raó, segons el comunicat de l'equip Honda, és l'estrès acumulat a la zona afectada.

El doctor Xavier Mir, que és qui va fer la primera intervenció, ha estat qui s'ha encarregat de dirigir aquesta segona intervenció a l'Hospital Universitari Dexeus, on estarà ingressat Márquez les pròximes 48 hores. El cirurgià es mostra optimista malgrat la situació:

"La primera operació va ser exitosa, però no ens esperàvem que fos insuficient la placa de titani. Ha estat una acumulació d'estrès el que ha causat danys a la placa i hem decidit treure-la i substituir-la per una nova fixació. El pilot no ha tingut dolor durant aquests dies posteriors a la primera intervenció. Sempre ha seguit els consells mèdics i les sensacions amb el seu cos. Malauradament, un excés d'estrès ha motivat aquest nou problema."

Anar al contingut