Luis Suárez, en una imatge d'arxiu
Barça

Luis Suárez: "Ens va doldre perquè érem els primers que volíem arribar a un acord"

El davanter blaugrana parla sobre la poca sintonia amb la directiva en l'acord per a la rebaixa de salaris arran de la crisi del coronavirus

Actualitzat

Luis Suárez ha estat el primer jugador del Barça a parlar des que es va declarar l'última mostra de falta d'entesa entre directiva i plantilla arran de la rebaixa de sous per la crisi del coronavirus. Ho ha fet en una entrevista per a la ràdio uruguaiana Sport890 des del seu confinament a Castelldefels. 

"Ens va doldre perquè hi ha gent que parla sense saber les coses. Nosaltres érem els primers que volíem arribar a un acord, no només pel club sinó perquè a nivell mundial haviem de ser conscients de com estaven les coses, entre elles el tema d'ingressos. Sabem com està el club i faltaven mínims detalls, però en un moment es va començar a parlar que els jugadors no volien cedir i que els jugadors d'handbol, etc., tots havien arribat a un acord i nosaltres no. No havíem arribat a un acord perquè estavem esperant a veure quina era la millor solució per al club, per a nosaltres i per ajudar, perquè hi ha gent que ho està passant malament". 

Suárez, que explica que la decisió de rebaixar-se el sou "va ser de mutu acord entre directiva i jugadors", també explica com es troba en el seu procés de recuperació, i confia que podrà estar disponible quan es reprengui la competició, sigui quan sigui. 

"Sí, sí, segur que estaré a punt per tornar, però faltarà l'avaluació del cos mèdic. Vaig fent recuperació a casa i hi ha exercicis que no puc fer, però segur que podré estar amb els companys."

El davanter uruguaià, amb l'experiència del que està passant a Catalunya, recomana que al seu país s'opti pel confinament total per evitar que el coronavirus es propagui encara més. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut