Memphis celebra l'únic gol de l'Olympique de Lió (EFE)

L'Olympique de Lió perd contra la Juventus, però es classifica per als quarts de final de la Lliga de Campions (2-1)

Els "bianconeri" lluiten fins al final, però no han aconseguit el premi d'un tercer gol que els hauria permès passar de ronda

Àlex ÁvilaActualitzat

L'Olympique de Lió ha donat la sorpresa de la jornada a la Lliga de Campions. El conjunt francès ha superat l'eliminatòria davant la Juventus de Torí, tot i perdre el partit de la tornada. L'equip entrenat per Rudi Garcia ha fet valer el gol d'avantatge que el Lió portava del partit d'anada. El segon gol de Cristiano ha donat esperança als italians, que no han trobat el tercer i definitiu gol per accedir als quarts.

La polèmica ha regnat a la primera part del partit. Memphis Depay al minut 12 i Cristiano Ronaldo al 42 marcaven després de dos penals molt rigorosos a les dues àrees. El portuguès ha estat a punt d'empatar en una acció prèvia, amb un llançament de falta que ha fet lluir el porter Lopes. A la represa, els italians han estat més insistents, buscant els dos gols que necessitaven per passar als quarts. Ronaldo, de nou, ha tornat a marcar al 60' per fer el 2-1 amb una rematada potent amb l'esquerra des de fora de l'àrea.

Cristiano en el moment del seu segon gol del partit (Reuters)

Quedava encara mitja hora de partit i els italians ho veien a prop, però la Juventus no ha estat encertada de cara a porteria i ha topat constantment amb la defensa del Lió. Els francesos es veuran les cares als quarts de final contra el City de Guardiola.