Futbol

La Lliga envia als clubs un protocol per preparar la represa de l'activitat

El dossier, de 19 pàgines, instrueix els clubs sobre com han de ser els preparatius per a la tornada a la competició

Actualitzat

La competició està completament aturada a causa de la pandèmia de coronavirus, però la Lliga ja treballa per preprar escenaris posteriors al confinament. La patronal futbolística ha elaborat un dossier de 19 pàgines dirigides als clubs amb un protocol molt detallat de com s'ha de preparar el retorn a l'activitat, segons ha desvelat la cadena COPE.

Aquest document indica que caldrà fer una pretemporada de 15 dies abans de la represa de la competició i dona instruccions perquè la tornada als entrenaments no impliqui nous contagis, amb un pla escalat que comença amb sessions en solitari, després per parelles i, posteriorment, en grups petits abans de poder fer una sessió d'entrenament normal.

També indica que 72 hores abans de la tornada a la competició tots els jugadors i tècnics passaran proves i, si apareix algun positiu per Covid-19, serà aïllat. A més, commina els clubs a desinfectar les instal·lacions i tots els materials d'entrenament, i a treballar amb el mínim personal indispensable al marge de jugadors i tècnics.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut