Els futbolistes dels equips començaran a passar tests el 28 d'abril
Els futbolistes dels equips començaran a passar tests el 28 d'abril
Futbol

La Lliga estudia tres escenaris possibles per acabar la competició

El primer és tornar a començaments de maig i jugar entre maig i juny. El segon, tornar a començaments de juny i acabar el 15 de juliol. I el tercer, reiniciar al juliol i comprimir les 11 jornades que queden durant el mes de juliol, jugant tres partits per setmana.

RedaccióActualitzat

La Lliga espanyola de futbol treballa amb tres escenaris possibles per acabar la competició després de la reunió telemàtica d'ahir amb els equips de Primera i Segona Divisió. Tot plegat, amb l'objectiu d'intentar no perdre els 700 milions d'euros que s'haurien de repartir els clubs pels drets de televisió.

El primer dels escenaris, i poc probable, és tornar a començaments de maig i jugar entre maig i juny. El segon, tornar a començaments de juny i acabar el 15 de juliol. I el tercer, reiniciar al juliol i comprimir les 11 jornades que queden durant el mes de juliol, jugant tres partits per setmana.

La final de Copa es disputaria un cop acabada la Lliga. Si s'acaba per materialitzar aquest tercer escenari, la lliga següent, la de la temporada 2020-21, començaria el 15 de setembre.

Per cert, la UEFA estudia resoldre la Lliga de Campions i la Lliga Europa amb finals four amb seu única i aquest dimecres podria aprovar un calendari únic en una reunió telemàtica.

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut