El Barça i l'Espanyol ja saben quan tornaran a jugar
Futbol

La Lliga anuncia els horaris de les dues primeres jornades després del coronavirus

La Lliga de Futbol Professional ha fet públics aquest diumenge els horaris de les jornades 28 i 29, les dues primeres de la represa de la competició. L'Espanyol-Alabès i el Mallorca-Barça es jugaran el dissabte 13

Redacció Esport3Actualitzat

Aquest diumenge a la nit s'han fet públics els horaris dels partits de les dues primeres jornades de Primera i Segona Divisió, en la represa de la competició després de l'aturada pel coronavirus.

S'ha confirmat que la Lliga tornarà amb el derbi sevillà. El Sevilla-Betis es jugarà el dijous 11 de juny, a les 10 de la nit, al Sánchez Pizjuán. Pel que fa als equips catalans, l'Espanyol rebrà l'Alabès dissabte 13, a les 13.00, mentre que el Barça tancarà la jornada a Mallorca el mateix dissabte a les 10 de la nit.

 

En la següent jornada, el Barça jugarà al Camp Nou contra el Leganés el dimarts 16 de juny, a les 22.00, mentre que l'Espanyol jugarà a Getafe el mateix dia, una mica abans, a les 19.30.

 

A la Segona Divisió, el Girona també ha conegut els horaris de les dues pròximes jornades. A la jornada 32, els blanc-i-vermells viatgen a Las Palmas per veure's les cares contra el conjunt canari el dissabte 13 de juny, a les 21.30, mentre que a la jornada 33, els de Pep Lluís Martí rebran a Montilivi el Racing de Santander, el dimarts 16 de juny, també a les 21.30.

El president de la Lliga, Javier Tebas, ha comparegut a Movistar+ per anunciar els nous horaris previstos per a les dues pròximes jornades. A banda, el màxim mandatari de l'LFP també ha explicat diverses novetats que es podran veure a partir de l'11 de juny:

Què hi ha al darrere de la pressa de Tebas per començar el 12 de juny?

"Aplaudiment infinit"

Un acte solidari que es farà al minut 20 de cada enfrontament per homenatjar tots els professionals que han estat en primera línia per fer front a la pandèmia del coronavirus. Els aficionats, des de casa, podran enregistrar l'aplaudiment i es difondrà de manera que es puguin sentir tant als terrenys de joc com a la televisió. Aquesta acció no interferirà en altres homenatges ja habituals com els de Jarque o Puerta.

 

La Lliga 2020-21, a partir del 12 de setembre

Javier Tebas també ha confirmat que la Lliga treballa amb la data del 12 de setembre com a tret de sortida de la que ha de ser la següent temporada, això sí, després d'acabar-ho de tancar amb la Federació de Futbol i amb els sindicats de jugadors.

El president de l'LFP, a més, ha recordat que és possible que hi hagi equips de la Lliga que durant l'agost hagin de disputar competicions europees, també interrompudes per la pandèmia de Covid-19. En aquest cas en particular, a l'hora de confeccionar el calendari de la temporada 2020-21, la previsió és dissenyar un pla especial per a aquests equips de manera que puguin compaginar la competició continental, un temps de descans i la represa de la Lliga regular corresponent a la pròxima campanya.

 

Anar al contingut