Futbol

José Rojo "Pacheta" demana que es castiguin les informacions falses

Pacheta, el contracte del qual expira quan acaba la competició, porta diverses setmanes vinculat a algunes informacions del futur projecte de l'Espanyol de Barcelona, ​​club en el qual va militar com a jugador i que mai ha amagat que li agradaria entrenar

Actualitzat

A la roda de premsa d'un dels entrenadors que més ha sonat per agafar les regnes de l'Espanyol la temporada que ve, José Rojo "Pacheta", tècnic de l'Elx, ha negat que hagi firmat per un altre club i ha afirmat que ahir un aficionat el va insultar greument per culpa d'aquesta informació publicada:

"Porto dos anys i mig aquí i a dia d'avui no he parlat amb cap president o director esportiu. No he parlat amb ningú i menys he arribat a un acord. Un tipus em va insultar de manera terrible perquè surten notícies que menteixen i generen un gran mal a aquest entrenador."

Ha demanat que es castigui els mitjans que publiquen informacions falses:

"Els mitjans han de tenir molta cura amb el que diuen i amb la repercussió que pot tenir una mentida. La mentida no rep càstig perquè si al cap de 15 dies no es compleix el que diu tot déu no se suspèn de feina el periodista o es multa el mitjà."

I ha posat sobre la taula el malestar que aquests rumors estan generant a la seva vida personal i professional:

"M'han fet un mal terrible perquè m'estic jugant un ascens. Em jugo la vida i per una notícia d'aquestes tinc un problema. Creuen que és normal? Em sembla molt greu que jo pagui això pel carrer per una mentida. Perquè anava sol, que si hagués anat amb els meus fills potser hauria reaccionat."

Reitera que pensa aprofitar la seva posició de personatge públic "per lluitar contra la gent que vexa i humilia dins de la massa".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut