Mourinho ha mostrat la seva cara més solidària per ajudar en la crisi del coronavirus
Mourinho, en una imatge d'arxiu (Mathew Childs / Reuters)
Futbol

Mourinho demana perdó després de ser enxampat fent un entrenament en un parc de Londres

El tècnic portuguès va ser vist saltant-se la quarantena juntament amb els jugadors del Tottenham Dombélé, Davinson Sánchez i Sessegnon

Actualitzat

Sembla que José Mourinho no es pot estar quiet a casa mentre encara que la pandèmia del coronavirus colpegi fort al Regne Unit, on s'ha declarat el confinament obligatori. El tècnic del Tottenham va destacar en positiu dies enrere, quan se'l va localitzar ajudant en una residència de gent gran. Ara, el portuguès ha sortit novament a la palestra per un motiu ben diferent: se l'ha vist saltant-se la quarantena per fer un entrenament en un parc del nord de Londres, Hadley Common, i donant instruccions al jugador Tanguy Dombélé. Mentrestant, Davinson Sánchez i Ryan Sessegnon també han estat vistos fent carrera al voltant del mateix parc a la mateixa hora. Tots quatre són veïns de la zona i alguna imatge permet veure'ls junts, mantenint la distància.

No sembla que Mourinho tingués interès a amagar-se, ja que lluïa el xandall del Tottenham i és possible que el tècnic dels "spurs" s'aculli a una lectura laxa de les normes de confinament del govern britànic, que permet sortir a fer exercici un cop al dia, sol o acompanyat d'una persona amb qui convisquis, respectant sempre la distància social de dos metres. En qualsevol cas, el club londinenc ja ha donat un toc d'advertiment tant a Mourinho com als tres jugadors implicats.

Després de tota la polèmica, Mourinho ha volgut demanar perdó en un breu comunicat enviat als mitjans de comunicació anglesos.

"Reconec que les meves accions no es van ajustar al protocol i que només hem de tenir contacte amb membres del nostre habitatge. És vital que seguim les recomanacions del govern per donar suport als nostres herois del NHS (sistema sanitari) i salvar vides."

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut