Antoine Griezmann
Antoine Griezmann
Barça

Griezmann: "Tenim les eines per guanyar la Champions"

El francès assegura, en una entrevista als mitjans del Barça, que porta la consola de videojocs i la maleta plena per estar-se a Lisboa fins al 23 d'agost

Laura BruguésActualitzat

Un dels objectius pels quals Antoine Griezmann va venir al Barça és per conquistar la Champions. El francès, en declaracions als mitjans del club, ha assegurat:

"Ens queden tres partits per guanyar la Champions i tenim les eines per aconseguir-ho".

 

El francès ho té clar. Vol que l'estada a Lisboa sigui el màxim de llarga possible. Per això, ha admès que s'endú la consola de videojocs i la maleta plena per estar-s'hi fins al 23 d'agost, que és el dia que es disputarà la final.

 

Clau qui tingui la pilota

En l'enfrontament contra el Bayern, per Griezmann serà clau qui tingui la possessió.

"Aquí hi haurà la clau, qui treballi més bé junts. Nosaltres hem d'estar junts, ben preparats i tenir la pilota el màxim de cops possible."

 

Griezmann ha elogiat el Bayern com a col·lectiu destacant Lewandowski i Müller, entre d'altres. Tot i que també ha admès que l'equip alemany ha d'estar preocupat amb el nivell dels davanters del Barça.

Amb l'Atlètic de Madrid, Griezmann va eliminar el Bayern de la Champions. Fins i tot ha marcat a Neuer amb els "colchoneros" i també amb França.

ARXIVAT A:
Griezmann
Anar al contingut