Espanyol

Es desencalla el fitxatge de Vicente Moreno com a nou entrenador de l'Espanyol

Redacció Esport3Actualitzat

Després d'alguns dies d'incertesa, finalment s'ha fet oficial que Vicente Moreno serà l'entrenador de l'Espanyol a partir de la pròxima temporada. Quan semblava que ja estava tot fet entre el tècnic i el club blanc-i-blau, la propietat nord-americana del Mallorca, d'on prové Moreno, va bloquejar les negociacions agafant-se a les clàusules del contracte encara vigent de l'entrenador valencià.

L'activitat en els despatxos de l'última setmana i, sobretot, la voluntat de Moreno per anar a l'Espanyol ha acabat desencallant la situació, i és que ha estat el mateix entrenador qui ha acabat assumint part de la clàusula de rescissió, descomptant-ne, això sí, els diners que el club balear li devia. El tècnic valencià signa per les pròximes tres temporades i agafa les regnes de la banqueta blanc-i-blava per reflotar l'equip i fer-lo tornar a la màxima categoria del futbol estatal al més aviat possible. Amb un sou d'1,5 milions d'euros, es converteix en el tècnic més ben pagat de la Segona Divisió.

Com a entrenador, Vicente Moreno ha passat per les files del Xerez, el Gimnàstic de Tarragona i el Mallorca. El tècnic valencià ha aconseguit un ascens a Segona A amb el Nàstic i dos ascensos consecutius, a Segona A i a Primera, amb el Mallorca.

Ara, amb el nou entrenador ja assegurat, l'Espanyol es posa a treballar en nous fitxatges i en les sortides de jugadors per configurar l'equip de cara a la pròxima temporada. Entre els noms de les possibles noves incorporacions sonen amb molta força Fran Mérida i Keidi Bare, que ja tindrien el vistiplau del nou míster.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut