Ernesto Valverde recorda el seu últim partit sense públic amb el Barça
Futbol

Ernesto Valverde: "Els primers partits a porta tancada seran complicats"

L'exentrenador del Barça recorda la seva última experiència de jugar sense públic, contra Las Palmas, al Camp Nou l'1-O

Redacció Esport3Actualitzat

L'extècnic del FC Barcelona Ernesto Valverde creu que els primers partits que s'han de jugar a porta tancada seran complicats per a tots els equips, però que després tothom s'acostumarà a jugar sense públic a la graderia. L'exblaugrana ha fet aquestes reflexions en una entrevista a Radio Marca Bilbao.

"Tots hem jugat algun partit sense públic i són estranys. El que no sé és com serà jugar 100 partits sense públic. Al final, tothom s'hi acostuma, però no està bé. No està malament jugar-ne un parell, però tants es farà estrany."

Ernesto Valverde ha recordat la seva última experiència d'un partit jugat a porta tancada. Va ser l'1 d'octubre del 2017, al Camp Nou, un Barça-Las Palmas (3-0) que es va haver de jugar en una jornada marcada per les càrregues policials en els col·legis electorals a Catalunya.

"Sense entrar en el que hi va haver al voltant, el que va ser el partit, va ser horrible perquè, a més a més, no estàvem preparats per jugar. Ara estaran més mentalitzats."

Pel Txingurri, aquesta crisi sanitària i el confinament han servit per valorar la gent que està fent feines més essencials que el futbol.

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut